Μίλησαν για τον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS Κύριο

Προ των πυλών για τα μπαραζ ανόδου στην Α1 βρίσκεται ο Ηρακλής Χαλκίδας και το Κοντά Στα Σπορ είχε την ευκαιρία να μιλήσει αποκλειστικά με τους Αντιφάκο Αργύρη (κεντρικός) και Κολτσιάκη Μάκη (ακραίος). Πάμε να τους γνωρίσουμε.....
 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  Απόστολος Αβερκιαδης
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Έλενα  Ρανιου 
 
 


 
 
 
 
No. 13
Όνομα: Αντιφάκος Αργύρης
Ημερ. Γέν. 07.10.1986
Τόπος Γέν. Νάουσα
Ύψος 192 cm
Θέση Κεντρικός

 

Ομάδες:
2015-16 Ηρακλής Χαλκίδας
2010-15  ΜΕΝΤ  ( Πρωταθλημα Β Εθνικης ) -  2013 - 2014  Πρωταθλημα Α2 
2009-10  Δεν αγωνίστηκε
2008-09  ΓΕ Αλεξανδρούπολης
2007-08  Ζαφειρακης  Νάουσας
2006-07  Α.Ε. Κομοτηνής ( Πρωταθλημα Α τοπικο ) 
2001-06  Ζαφειρακης Ναουσας  ( Πρωταθλητης 2004 - 2005 Γ Εθνικη ) 
Διακρίσεις
4 πρωταθλήματα
 
1ος πανελλήνιο εφήβων 
 
 
 
 
 
 
No. 7
Όνομα:  Κολτσιάκης Μάκης
Ημερ. Γέν. 06.02.1990
Τόπος Γέν. Θεσσαλονίκη
Ύψος 195 cm
Θέση Ακραίος

 
Ομάδες:
2015-16 Ηρακλής Χαλκίδας
2014-15 Hρακλής Θεσσαλονίκης
2013-14 ΣΠΑ Καρδίτσας
2011-13 Ηρακλής
2010-11 Σ.Π.Α. Καρδίτσας
2003-10 Ηρακλής
 
Διακρίσεις
2η θέση Βαλκανικό
1 πρόκριση Ευρωπαϊκό
πρωτάθλημα Ελλάδος 2011-2012
κύπελλο Ελλάδος 2011-2012
17 τίτλους παιδικό - εφηβικό
 
 
 
Κοντά στα σπορ.... Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή πως βρεθήκατε στον Ηρακλή Χαλκίδας και φτάσατε ως εδώ;
Κολτσιάκης : Όλα άρχισαν απο τον κ.Γιάννη Καρκαλή ο οποίος ξεκίνησε τη συνεργασία με τον κ. Σπύρο Γκολίτση ο οποίος στη συνέχεια ανέλαβε την εύρεση επαρκούς ρόστερ για την ομάδα. Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο να διαγράψει μια καλή πορεία και σταδιακά εμείς απο αγώνα σε αγώνα ανεβάσαμε την ομάδα και τις προσδοκίες. Η ομάδα οφείλει πολλά στον προπονητή κ Γκολίτση που έπρεπε εκτός των άλλων να βοηθήσει και στο να δεθεί η ομάδα και να συνεργαστούμε όλοι σωστά. Οι μεγάλοι αθλητές κατά τη γνώμη μου φαίνονται και στο πως και πόσο μπορούν να προσαρμοστούν σε μια ομάδα και αυτό εμείς το κατακτήσαμε πολύ γρήγορα.
 
Αντιφάκος :Είχα και πιο παλιά συνεργαστεί με τον κ. Γκολίτση κι από όσα ήξερα και είχα ακούσει πίστευα πως ο Ηρακλής Χαλκίδας θα είχε μια πολλή καλή πορεία...φτάνοντας στο σήμερα δικαιώνομαι στα πιστεύω μου αυτά.
 
 
Κοντά στα σπορ : Ποια ήταν κατά τη γνώμη σου τα σημεία που καθόρισαν τη πετυχημένη πορεία της ομάδας;
 
Κολτσιάκης : Καταφέραμε να κάμψουμε τις όποιες δυσκολίες και να καλύψουμε τους τραυματισμούς, ο καθένας μας σταδιακά κατέκτησε το ρόλο του στην ομάδα και έτσι φτάσαμε στο σημείο να μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο.
 
Κοντά στα σπορ : Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα πάει στα μπαράζ ανόδου τι περιμένουμε εκεί;
 
Αντιφάκος : Πρώτα θα πρέπει να κλείσει και μαθηματικά η κανονική περίοδος και να πάνε όλα καλά ώστε να βρεθούμε στα μπαράζ. Ύστερα να υπάρχει υγεία και με τη δουλειά που γίνεται από όλους μας θα είμαστε έτοιμοι και για τους αγώνες αυτούς. Βγαίνοντας δεύτεροι στον όμιλο μας συμμετέχουμε σε ένα ειδικό τουρνουά με τους άλλους δεύτερους στη βαθμολογία των άλλων ομίλων και ο πρώτος προκρίνεται στο final four για να αγωνιστεί με του πρώτους της βαθμολογίας των ομίλων.
 
Κοντά στα σπορ : Τ ι χρειάζεται κατά τη γνώμη σου ο Ηρακλής Χαλκίδας σε περίπτωση που ανέβει στην Α1;
 
Αντιφάκος : Ανεβαίνοντας κατηγορία ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Έτσι πιστεύω πως θα πρέπει να γίνουν προσθήκες τόσο σε παικτικό όσο και σε προπονητικό staff καθώς και να λειτουργήσουν εύρυθμα και οι όποιοι οικονομικοί παράγοντες. Ελπίζω πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει και η ομάδα θα έχει μια καλή πορεία και στην Α1.
 
Κοντά στα σπορ : Πως σας φαίνεται η ζωή στη Χαλκίδα προσαρμοστήκατε εύκολα;
 
Αντιφάκος: Για έναν αθλητή είναι η καλύτερη πόλη. Δεν χρειάζεται να κάνεις μεγάλες αποστάσεις για ότι χρειαστείς και έχει ηρεμία και καλούς ανθρώπους που μας βοήθησαν ναν προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα.
 
Κολτσιάκης : Η Χαλκίδα τα συνδυάζει όλα έχει πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και ένας αθλητής μπορεί άνετα να δουλέψει και να πετύχει τους στόχους του. Ναι προσαρμοστήκαμε εύκολα. Η Χαλκίδα έχει ωραίο κόσμο!
 
Κοντά στα σπορ : Πες μας λίγα λόγια για το κόσμο που σας ακολουθεί ;
 
Κολτσιάκης : Σίγουρα στο ξεκίνημα ο κόσμος ήταν λίγος όμως με την αγωνιστική μας άνοδο παιχνίδι με παιχνίδι καταφέραμε να έχουμε έναν σημαντικό αριθμό φιλάθλων στη κερκίδα που αποτελεί για μας έναν σταθερό πυρήνα στήριξης σε κάθε μας ματς....ελπίζω στον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στις 9/4 να γεμίσουμε το γήπεδο για ακόμη μια φορά!
 
Κοντά στα σπορ : Έχοντας και οι δυο σας πτυχίο ΤΕΦΑΑ έχετε απορροφηθεί απο τις ακαδημίες του Ηρακλή και προπονείτε ένα σημαντικό αριθμό παιδιών στη Χαλκίδα. Mιλήστε μας για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και ποιοι είναι οι στόχοι τους.
 
Αντιφάκος: Έχοντας προπονήσει και σε ακαδημίες στη Θεσσαλονίκη θεωρώ πως η δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή Χαλκίδας είναι πολλή καλή. Προπονώ τις ηλικίες 5-8 ετών και συγκριτικά με πέρυσι τα παιδιά έχουν διπλασιαστεί. Έχοντας άψογη συνεργασία με τον Μάκη θεωρώ ότι τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το βόλεϊ και γενικότερα τον αθλητισμό. Στόχος μας είναι μέσα από τη σωστή προπόνηση στόμα με στόμα να αυξήσουμε τα μέλη μας αλλά και τα γήπεδα στα οποία θα προπονούμε τη νέα γενιά αθλητών του Ηρακλή Χαλκίδας. Η πορεία των παιδιών είναι εξαιρετική και μάλιστα σε συνδυασμό με την παρακολούθηση των αγώνων μας στην Α2 πολλά παιδιά εξελίσσουν το ταλέντο τους ακόμη πιο γρήγορα και ελπίζω κάποια στιγμή να παίξουν στη μεγάλη ομάδα!
 
 
Κολτσιάκης : Προπονώ για πρώτη φορά και ευχαριστώ τον κ. Γκολίτση που με πρότεινε για την ακαδημία και τις ηλικίες 8-11 ετών. Η δουλειά μας είναι πολλή καλή αφού υπάρχει μεγάλη συμμετοχή παιδιών. Oι στόχοι που έχουν μπει από την διοίκηση και τους συνεργάτες είναι να αναπτυχθούμε σε αριθμό αλλά και σε γήπεδα.
Δουλεύουμε πολύ την αθλητική νοοτροπία και τη εκπαίδευση των παιδιών να λειτουργούν σαν σύνολο παράλληλα μέσα από τις προπονήσεις διδάσκουμε τη τεχνική του βόλεϊ και στόχος μας είναι τα παιδιά να ανεβαίνουν επίπεδο ώστε σταδιακά να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας.
 
 
Τελειώνοντας τη συζήτηση μας οι παίκτες είπαν :
Αντιφάκος : θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπυρο Γκολίτση και τους συμπαίκτες μου γιατί η ομάδα χωρίς εμένα θα μπορούσε να πετύχει τους στόχους της εγώ όμως χωρίς την ομάδα δεν θα είχα την ευκαιρία να ακολουθήσω την πρωταθλητική της πορεία.
 
Κολτσιάκης : Eνα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο όχι μόνο στους χορηγούς μας αλλά και σε όσους επώνυμα ή ανώνυμα μας έχουν βοηθήσει με όποιον τρόπο για να φτάσουμε ως εδώ. Είναι δύσκολο να στηρίξεις μια προσπάθεια που ξεκινάει από το μηδέν και όμως πολλοί βρέθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν. Τους περιμένουμε όλους, όλο το κόσμο της Χαλκίδας στο γήπεδο για τον τελευταίο για φέτος εντός Κανήθου αγώνα μας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στις 9/4.
 
 
 

 

 

 

 

Πηγή:
Διαβάστηκε 1217 φορές