Γυναίκες: Μεταμεσονύχτια μάχη ως το τάι μπρέικ με Οδυσσέα (pics) Κύριο

Μάχη δυόμιση περίπου ωρών στο κλειστό της Κανήθου (μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου των αντρών με τον Ολυμπιακό) για τις γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας με αντίπαλο τον Οδυσσέα, ο οποίος τελικά επιβλήθηκε στο τάι μπρέικ κάνοντας την ανατροπή. Οι γηπεδούχες πήραν τα δύο πρώτα σετ και έδειχναν να βαδίζουν σε μια σπουδαία νίκη, έχοντας σταθερή και ώριμη απόδοση.

Στην συνέχεια η κούραση φαίνεται πως βάρυνε περισσότερο τις πλάτες της ομάδας της Χαλκίδας, στοιχείο που σε συνδυασμό με την απειρία του νεανικού συνόλου του Κώστα Γιαννέλη (απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας) επέτρεψε στις φιλοξενούμενες, αρχικά να μειώσουν τα σετ παίρνοντας εύκολα το τρίτο και τελικά να φτάσουν στην ολική ανατροπή.

Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, το 24-21 του τέταρτου σετ, όπου ο Ηρακλής δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κανένα από τα τρία ματς μπολ που είχε στην διάθεση του. Ο Οδυσσέας πήρε τους επόμενους πέντε πόντους και ισοφάρισε τα σετ. Στο τάι μπρέικ τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα ήταν συντριπτικά υπέρ της Αθηναϊκής ομάδας, που της αξίζουν συγχαρητήρια για την πίστη στην νίκη, ακόμη και όταν βρέθηκαν μια ανάσα απ΄ την ήττα. Κάθε νίκη έχει κέρδος, υπάρχουν όμως περιπτώσεις που μπορείς μακροπρόθεσμα να κερδίσεις περισσότερα από μια ήττα.

ΣΕΤ: 2-3 (25-22, 25-21, 15-25, 24-26, 5-15).

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Κουβαρά, Μπάνου, Γιαννακού-Καίσαρη, Κουσερή, Καραφέρια, Καραντάκη / Λύκου (λ), Καραντώνια (λ) - Θωμά, Βασιλείου, Παρασκευά.

Οδυσσέας Αμαρουσίου (Ελευθεριάδης): Κόκιου, Παυλιτίνα, Μακαρούνη, Λημναίου, Στεφοπούλου, Κορωνιωτάκη / Κιλιντάρη (λ) - Βρέκου, Αποστολοπούλου, Διαμαντέα, Λουράντου.

Διαβάστηκε 1212 φορές