Δεν τα καταφέραν οι γυναίκες απέναντι σε Θρακομακεδόνες (pics) Κύριο

Οι γυναικές του Ηρακλή Χαλκίδας γνώρισαν εντός έδρας ήττα απ΄ τους Θρακομακεδόνες, στην τέταρτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΠΑΑΑ. Οι φιλοξενούμενες με περισσότερο ΄΄βάθος΄΄ στον πάγκο και πιο έμπειρο έμψυχο δυναμικό επικράτησαν του νεανικού και ταλαντούχου συνόλου του Κώστα Γιαννέλη, που είχε στην διάθεση του μόνο εννιά αθλήτριες.

Κατά διαστήματα η ομάδα της Χαλκίδας έπαιξε πολύ ωραίο βόλεϊ και κόντραρε τον ισχυρό αντίπαλο. Ειδικά στο τρίτο σετ, οι γυναίκες του Ηρακλή κατάφεραν να ανατρέψουν το 15-18 και να περάσουν μπροστά με 21-20 και λίγο αργότερα με 23-22, ενώ έφτασαν κοντά σε σετ μπολ. Καλή εικόνα έδειξαν και στο ξεκίνημα του αγώνα, μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ.

Κάποια κενά στην απόδοση των γηπεδούχων επέτρεψαν στους Θρακομακεδόνες να χτίσουν σημαντική διαφορά και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου σετ. Στο επόμενο σετ, οι φιλοξενούμενες πήραν το προβάδισμα από το ξεκίνημα του, αύξησαν την διαφορά στην συνέχεια και έφτασαν σχετικά άνετα στο 0-2.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας είναι ορισμένη για την Τετάρτη 1/2 (ώρα έναρξης: 9:45 μ.μ.) και επιφυλάσσει δύσκολη έξοδο στο κλειστό της Μεταμόρφωσης, με αντίπαλο την -αήττητη και εκ των πρωτοπόρων του ομίλου- Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

ΣΕΤ: 0-3 (14-25, 18-25, 23-25) σε 90΄.

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Κουβαρά, Μπάνου, Καραντάκη, Βασιλείου, Καραφέρια, Ράνου Μ. / Καραντώνια (λ) - Γιαννακού-Καίσαρη, Λύκου.

Θρακομακεδόνες: Σουσούνη, Σκαρλάτου, Καλαβρουζιώτη, Φιλλιποπούλου, Δημητροπούλου, Καραλή / Νικολακοπούλου (λ) - Πολυχρόνη, Κρίκου, Παναγοπούλου, Φωκά.

Διαβάστηκε 1416 φορές