Πρότυπη Ακαδημία Βόλεϊ από τον Ηρακλή Χαλκίδας Κύριο

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη Πρότυπης Ακαδημίας Βόλεϊ για νέες αθλήτριες και νέους αθλητές βόλεϊ με την επωνυμία: Halkida Volley Academy.

Το όραμα του Καθηγητή Αθλητισμού και Προπονητή βόλεϊ Α΄ Κατηγορίας Γιάννη Καρκαλή για την Χαλκίδα και την Εύβοια συνεχίζεται μέσα από την αγάπη και το πάθος του ιδίου για το άθλημα της Πετοσφαίρισης, με την εθελοντική προσφορά ξεχωριστών ανθρώπων και τη συνεργασία φορέων του αθλητισμού και της κοινωνίας.

Η πρότυπη ακαδημία βόλεϊ έρχεται να καλύψει αθλητικά κενά και να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση με προδιαγραφές που θα λύνει σημαντικά ζητήματα τεχνικής, τακτικής και μελλοντικής προοπτικής στον αθλητισμό και την εκπαίδευση που απασχολούν την αθλητική νεολαία και τις οικογένειές τους, με:

-          Πρόγραμμα προπόνησης που θα βελτιώνει την τεχνική ικανότητα, τακτική γνώση και σκέψη της αθλήτριας και αθλητή του βόλεϊ για καλύτερη αγωνιστική παρουσία με προοπτική.

-          Πλήρης υλικοτεχνική υποδομή με εξαιρετικές προδιαγραφές που ανταποκρίνεται στους υψηλούς στόχους όλων.

-          Πληροφορίες για τον αθλητικό και εκπαιδευτικό επαγγελματικό προσανατολισμό που σχετίζεται με το βόλεϊ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες για την Πρότυπη Ακαδημία βόλεϊ που δημιουργούμε και θα ξεκινήσει το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου 2019 στο τηλέφωνο 6944377554.

Halkida Volley Academy

Web site: www.iraklisxalkidas.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 1251 φορές