Γκολίτσης: «Πάμε για το 1-1», Δεληπρίμης: «Θέλουμε να ξαναπάμε στη Σύρο» Κύριο

Ο Ηρακλής Χαλκίδας Seajets υποδέχεται το Φοίνικα Σύρου στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης των πλέι-οφ με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά και να διεκδικήσει τη πρόκριση στη Σύρο. Στο στρατόπεδο των Ευβοέων επικρατεί πίστη για τη νίκη και ο Σπύρος Γκολίστης αισιοδοξεί ότι θα έχει στη διάθεση του τους Μότα και Πεντράο.

Δηλώσεις για την αναμέτρηση έκαναν στη επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή Χαλκίδας ο προπονητής της ομάδας και ο Νίκος Δεληπρίμης.      

Σπύρος Γκολίτσης: «Το παιχνίδι στη Σύρο κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη τύχη. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς πολύ καλά, είχαν καλή απόδοση όλα τα παιδιά, είχαμε το προβάδισμα δυο φορές, αλλά ήρθε η άτυχη στιγμή με τον Πεντράο και χάσαμε.

Τώρα όμως η σειρά μεταφέρεται στη Χαλκίδα και πάμε για το 1-1. Το πιστεύουμε όλοι. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει για να μπορέσουμε να πάμε στη Σύρο και να διεκδικήσουμε τη πρόκριση»

Νίκος Δεληπρίμης: «Ο αγώνας στη Σύρο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κάναμε κάποια λάθη σε μερικές φάσεις, μπορώ να πω ότι κρίθηκε και από κάποιες λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών αλλά ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα παίζει κάποιο ρόλο. Τους περιμένουμε στη Χαλκίδα, δεν θέλουμε να τελειώσει ακόμα η σειρά θέλουμε να ξαναπάμε στη Σύρο και να αποδείξουμε ότι είμαστε σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο αυτή τη στιγμή»

Διαβάστηκε 1040 φορές