Σας θέλουμε πάντα Δυνατά και Αθλητικά, Όχι Αντιαθλητικά! Κύριο

(Απάντηση Γιάννη Καρκαλή σε ανάρτηση επιστολής αθλητή)

Αξιότιμε κύριε Διευθυντή του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 αναρτήσατε στην έγκριτη επαρχιακή αθλητική ενημέρωσή σας ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ «επιστολή» του πρώην αθλητή μας Joseph Cuevas με τίτλο «I have not rec(e)ived my salary since April - δεν έχω λάβει χρήματα από τον Απρίλιο»*

Η ανάρτηση του θέματος εκ μέρους σας δεν εκθέτει μόνο τον αθλητή αλλά και το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ που ως έγκριτο επαρχιακό αθλητικό μέσο βιαστήκατε να δημοσιεύσετε μία επιστολή, χωρίς να ζητήσετε την θέση της άλλης πλευράς, γεγονός που δεν συμβαδίζει με την εικόνα μιας έγκριτης αθλητικής ιστοσελίδας.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

Στον αθλητής Joseph Cuevas στα τέλη Απριλίου 2017 λίγο πριν αναχωρήσει για το New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών, εκταμιεύθηκαν από το ταμείο της ομάδας για το εισιτήριο και μέρος υπολοίπου μισθοδοσίας του 1200 ευρώ.

Στη συνέχεια η ομάδα για την πλήρη εξόφληση του αθλητή όφειλε άλλα 3.000 ευρώ τα οποία διακανονίστηκαν με τον αθλητή να υπογράφει συμφωνητικό ώστε να εξοφληθούν σε τρεις ισόποσες δόσεις των 1.000 ευρώ (21/7, 30/9, 30/10 του 2017).

Βάσει του συμφωνητικού ο αθλητής έχει πληρωθεί ήδη τα 1.000 ευρώ από τις 22 Ιουλίου 2017. (επισυνάπτονται για δημοσίευση συμφωνητικό και κατάθεση Εθνικής Τράπεζας)

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η ομάδα μας απέναντι στο αθλητή JosephCuevas έχει εκπληρώσει μέχρι σήμερα το 100% των υποχρεώσεών της.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ!

Κύριε διευθυντή, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε αναγνώστες και φιλάθλους ο τρόπος που ενεργήσατε στη συγκεκριμένη περίπτωση διότι ήταν ολοφάνερη η πρόθεση να εκτεθεί η ομάδα. Είναι εμφανέστατο ότι δεν τηρήθηκαν εκ μέρους του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ ούτε οι βασικοί κανόνες και αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας τους οποίους γνωρίζετε πολύ καλύτερα από όλους και έχετε υποχρέωση να τηρείται απέναντι στον πολίτη, την αλήθεια και την ανεξαρτησία της είδησης.

Επίσης η ανάρτηση της επιστολής δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς σε κάθε αναγνώστη και φίλαθλο αν συνδυαστεί με την τετράμηνη παύση ενημέρωσης και ροής ειδήσεων εκ μέρους του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ για το βόλεϊ της Α1 της Χαλκίδας.

Με απλά λόγια επί τέσσερις μήνες περίπου (από 23/4/2017) και ενώ οι εξελίξεις στην ομάδα έτρεχαν καθημερινά, είτε με Γενικές Συνελεύσεις, νέο ΔΣ ΤΑΑ, μεταγραφές, προπονητές κλπ για το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ δεν υπήρχε καμία είδηση άξια να δημοσιευτεί στο έγκριτο portalσας(;) παρά μία copy paste δημοσίευση επιστολής αθλητή; Γιατί επί της ουσίας μόνο αυτό το θέμα ως ενημέρωση είχατε αυτό το τετράμηνο!

Αλήθεια τι συμβαίνει; Υπάρχει κάτι που αναγκάζει τον συντάκτη προλόγου και επιλόγου δημοσίευσης της επιστολής να μην εμφανίζεται με ονοματεπώνυμο και να εκθέτει στους αναγνώστες το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ; Ή το παίρνει πάνω του το έγκριτο portal της Εύβοιας;

Κύριε διευθυντή εύλογα πιστεύω ότι σχετικά ο απλός αναγνώστης θα αναρωτιέται: «έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ξεσκεπάστηκε η κονσέρβα που μας σερβίρατε! Άραγε πόσες άλλες κονσέρβες έχουμε καταπιεί χωρίς να το πάρουμε είδηση; Πόσα άλλα παρόμοια μάς έχετε ταΐσει;»

Κύριε διευθυντή,

έχετε κατορθώσει ως αθλητική ενημέρωση με σκληρή δουλειά οι αναγνώστες και ο φίλαθλος κόσμος να λένε το σημαντικό: «Αλήθεια είναι, αφού το ανάρτησε το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ!»

Μην αφήσετε τον κόσμο να αλλάξει γνώμη και να λέει:

«Δεν το πιστεύω, το διάβασα στο ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ!».

Όλοι εμείς, οι αναγνώστες και ο φίλαθλος κόσμος της τοπικής αθλητικής κοινωνίας σας θέλουμε πάντα «ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ!» και ΟΧΙ «ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ!»

Με εκτίμηση

Γιάννης Καρκαλής

Πρόεδρος ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

(Ερασιτέχνη)

Πρόεδρος ΤΑΑ ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2016-2017

*Η δημοσίευση στο ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ

http://dinataathlitika.gr/joseph-cuevas-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bb%ce%ae-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%af%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%84%ce%84-i-have-not-recived-my-salary-since-april%ce%84%ce%84/

Διαβάστηκε 2212 φορές