Κορασίδες: Νέα νίκη και καλή εμφάνιση με Γλυκά Νερά! (pics) Κύριο

Ακόμη μια νίκη -τρίτη συνεχόμενη- για τις κορασίδες του Ηρακλή Χαλκίδας, που επιβλήθηκαν της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής ομάδας των Γλυκών Νερών. Με σταθερότητα σε γενικές γραμμές στην απόδοση και αποφασιστικότητα και αυτοσυγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία, η ομάδα του Κώστα Γιαννέλη επιβλήθηκε σ΄ έναν αγώνα που κράτησε περίπου 100 λεπτά και ήταν μαχητικός απ΄ την αρχή ως το τέλος. Είναι πραγματικά ενθαρυντικό πως τα κορίτσια του συλλόγου της Χαλκίδας, στο πέρασμα των παιχνιδιών εμφανίζουν όλο και καλύτερο πρόσωπο, ατομικά και ομαδικά, δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά και στο μεγαλύτερο μέρος του σετ διατηρούσαν προβάδισμα 4-5 πόντων. Τα Γλυκά Νερά επιχείρησαν αντεπίθεση και εκμεταλλευόμενες και κάποια λάθη του Ηρακλή, έκαναν το -5 (20-15) +1 (20-21). Το τάιμ άουτ του Κώστα Γιαννέλη λειτουργήσε θετικά και έτσι η ομάδα της Χαλκίδας κατέκτησε το σετ, παίρνοντας τους τέσσερις τελευταίους του πόντους που παίχτηκαν.

Ακόμη καλύτερο ήταν το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο δεύτερο σετ, αφού προηγήθηκαν γρήγορα με 6-0. Τα Γλυκά Νερά ΄΄ροκάνισαν΄΄ την διαφορά σιγά-σιγά και πλησίασαν στον πόντο (15-14). Ο Ηρακλής ξέφυγε και πάλι με τέσσερις (21-17) και τελικά κατέκτησε και το δεύτερο σετ, παρότι οι φιλοξενούμενες κατάφεραν και πάλι να μειώσουν στον πόντο (22-21).

Πολύ ισορροπημένο και αμφίρροπο ήταν το τρίτο σετ, με την μπάλα να πέφτει δύσκολα -σχεδόν σε κάθε πόντο- στο έδαφος, είτε με το σκορ στην ισοπαλία είτε με τον Ηρακλή μπροστά με 1-2 πόντους. Για τελευταία φορά οι δυο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες στους 20 πόντους. Τα κορίτσια του Ηρακλή όμως δεν επέτρεψαν στα Γλυκά Νερά να περάσουν μπροστά, ξαναπήραν το προβάδισμα (αυτή την φορά οριστικά) και έφτασαν στην νίκη.

ΣΕΤ: 3-0 (25-23, 25-22, 25-23).

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Καραφέρια, Κουσερή, Κουβαρά, Μπάνου, Ράνου Μ., Χατήρα / Λύκου (λ) - Τσώκου, Παρασκευά, Κοίλιαρη.

Γλυκά Νερά (Βέλλου): Κεχρή, Γεωργοπούλου, Γκιόνη, Παπαγεώργιου. Λουκά, Φαμέλη / Κούρκουλου (λ) - Ξανθόπουλου, Στρουμπούλη.

Διαβάστηκε 1653 φορές