Ο Εθνικός Πειραιώς κατέκτησε το 3ο τουρνουά Volleyball Χαλκίδας Κύριο

Ο Εθνικός Πειραιά κατέκτησε το 3ο τουρνουά βόλεϊ Χαλκίδας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακό 7-8 Οκτωβρίου στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης». Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έδειξε σε καλύτερη κατάσταση και κατάφερε με δυο ανατροπές στους αγώνες της να πάρει τη 1η θέση.

Το Σάββατο οι Πειραιώτες βρέθηκαν δυο φορές πίσω στα σετ με (0-1 και 1-2), αλλά τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν της Κηφισιάς στο τάι-μπρέικ και να περάσουν στο τελικό. Εθνικός Πειραιά-Κηφισιά 3-2 (22-25, 25-24, 22-25, 25-13,15-11)

Ο Ηρακλής Χαλκίδας προκρίθηκε στο τελικό νικώντας τη Παλλήνη με 3-0 σετ. Η ομάδα της Εύβοιας δυσκολεύθηκε στο πρώτο σετ το οποίο κατέκτησε τελικά με 29-27, ενώ στη συνέχεια το 2ο με 25-21 και το 3ο με 25-18.

Στο μεγάλο τελικό της Κυριακής ο Ηρακλής Χαλκίδας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα φτάνοντας στη κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-23. Ο Εθνικός με αντεπίθεση διαρκείας πήρε τα τρία επόμενα σετ με 25-22,25-17 και 25-20 και τη πρώτη θέση του τουρνουά.

 

Στο μικρό τελικό που έγινε νωρίτερα η Κηφισιά επικράτησε της Παλλήνης με 3-0 σετ.

«Νοιώθουμε μια ικανοποίηση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Για εμάς ήταν ένα τουρνουά προετοιμασίας εντάσσεται στη καλύτερη αυτοματοποίηση και την ένταξη των νέων παικτών στην ομάδα, το είδαμε έτσι, το ότι καταφέραμε και κερδίσαμε οπωσδήποτε είναι σημαντικό γιατί μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», δήλωσε ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Ψάρρας.

Από τη πλευρά του ο Σπύρος Γκολίτσης αναφέρθηκε στις απουσίες των Τάπια και Τσολάκου, αλλά και στην ίωση που ταλαιπώρησε 7 παίκτες της ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει σωστή προετοιμασία: «Από την επιστροφή της ομάδας τη Δευτέρα από τη Θεσσαλονίκη έπεσε επιδημία δεν δουλέψαμε όπως θα έπρεπε, είχαμε πολλούς σοβαρούς απόντες από τις προπονήσεις πολλά παιδιά είναι με μια προπόνηση ή και κάποια με καμία.

Κάναμε ένα τεστ στην έδρα μας και χθες δεν παίξαμε καλά με τη Παλλήνη αλλά κερδίσαμε. Ο Εθνικός είναι πιο έτοιμος και με όλο του το ρόστερ παρών. Πήραμε το πρώτο σετ αλλά μείναμε από δυνάμεις. Δεν μας πειράζει τα βλέπουμε όλα αυτά τα παιχνίδια και τα τουρνουά ως τεστ προετοιμασίας, έχουμε άλλες 15 ημέρες μπροστά μας για το πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω ότι όταν θα έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε στην έδρα μας»        

Διαβάστηκε 911 φορές