Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση..! Κύριο

Ο ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Κώστα Σερέτη στη θέση του διευθυντή παρουσίασης (presentation manager ) των αγώνων βόλεϊ της ομάδας στη Volleyleague.

Ο Κώστας Σερέτης ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα και αγαπημένα πρόσωπα στην αθλητική και κοσμική Χαλκίδα, έρχεται για να κάνει τη διαφορά.

Ενσωματώνεται στο τιμ της ομάδας βόλεϊ της πόλης της μας και ως επικεφαλής της παρουσίασης των αγώνων του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS αναμένεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι δεσμοί του Κώστα Σερέτη με τη Χαλκίδα, τον αθλητισμό και τη διασκέδαση είναι μεγάλοι. Πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του καλοκαίρια στο Λευκαντί Χαλκίδας και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας βόλεϊ της ΑΓΕΧ τη δεκαετία του ΄90 την εποχή Θανάση Μιχαλόπουλου κ.α. με προπονητή τον Γιάννη Καρκαλή.

Ο Κώστας Σερέτης δήλωσε προς την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.iraklisxalkidas.gr):

<<Παρότι δε βρίσκομαι πια στην Χαλκίδα εντούτοις ποτέ δεν έπαψα να ασχολούμαι με τα δρώμενα της πόλης μιας και τα τελευταία χρόνια ασχολούμε με τη διοργάνωση τουρνουά Μπιτς βόλεϊ. Φέτος από ένα άλλο πόστο θα ασχοληθώ με το κομμάτι ψυχαγωγίας και διασκέδασης της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS. Είναι κάτι που κάνω τα τελευταία 18 χρόνια με κορυφαία στιγμή τους Ολυμπιακούς αγώνες Αθήνα 2004 όπου ήμουν presentation manager (διευθυντής παρουσίασης) στο Μπιτς βόλεϊ, το άθλημα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στους Ολυμπιακούς. Παράλληλα η εμπειρία τόσων ετών στα πιο δημοφιλή αθλήματα όπως basket (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,Πανελλήνιος Euroleague )ποδόσφαιρο τελικός Champions league, παγκόσμια πρωταθλήματα βόλεϊ Μπιτς βόλεϊ σε Ελλάδα και εξωτερικό θα με βοηθήσει να βάλω και την δίκη μου πινελιά ώστε να συνδυάσουμε το αθλητικό με το ψυχαγωγικό show>>.

Διαβάστηκε 5995 φορές