Συνεχίζει ασταμάτητος ο Ηρακλής Χαλκίδας Κύριο

Ο Ηρακλής Χαλκίδας επικράτησε 3-0 σετ της μαχητικής Αργυρούπολης συνεχίζοντας το αήττητό του.

Ο Ηρακλής «ζορίστηκε» μόνο στο τρίτο σετ από την Αργυρούπολη όταν ο Γκολίτσης έκανε πολλές αλλαγές στο βασικό ρόστερ και έγιναν αρκετά λάθη σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο της Αργυρούπολης.

Στα δύο πρώτα σετ ο Ηρακλής επικράτηση ήταν καθολική. Κολτσιάκης, Φίνος, Γκόρτσανιουκ και Αλεξάκης, που μπήκε βασικός σε όλο το παιχνίδι, σημείωναν αρκετούς πόντους και το σερβίς του τελευταίου έδωσε αρκετούς πόντους στην ομάδα δυσκολεύοντας την υποδοχή της Αργυρούπολης.

Στο τρίτο σετ Φωτιάδης και Κουτρουμάνος ξεκίνησαν το σετ αντί Γκόρτσανιουκ και Φίνου. Μετά το 14-19 ο Ηρακλής άρχισε τα λάθη και η Αργυρούπολη μείωσε 18-21 για να ισοφαρίσει 23-23 με τον Νταουντάκη και 24-24, ο Φίνος πέρασε ξανά στον αγώνα και με επίθεσή του έγινε το 24-25 και ο Κολτσιάκης έκανε το 24-26.

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΤ

ΤΑ ΣΕΤ 15-25, 18-25, 24-26

Αργυρούπολη (Αρέτας): Ιατρόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Πολυχρόνου, Ρομπότσης, Κισκίρας, Καρράς, Κυριακουλάκος (λ) / Νασκιντασβίλι, Κώτσης, Νταουντάκης

Ηρακλής Χαλκίδας (Γκολίτσης): Γεωργόπουλος, Γκόρτσανιουκ, Αδαμόπουλος, Φϊνος, Κολτσιάκης, Αλεξάκης, Κοντοστάθης (λ) / Κουτρουμάνος, Μάγγος, Φωτιάδης

Πηγή: GreekVolley

Διαβάστηκε 836 φορές