Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Κύριο

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ενημερώνει τις αθλήτριες (γενν. το 2007 και άνω) των τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου ότι από αύριο 19 Μαΐου 2020 συνεχίζονται οι προπονήσεις σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα 2019-20 καθώς ο σύλλογός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την διεξαγωγή των. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προσέλθουν οι αθλήτριες στις προπονήσεις είναι αφού εκτυπώσουν τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα που επισυνάπτονται να υπογραφούν από τον οικογενειακό τους ιατρό ή τον ιατρό καρδιολόγο της ομάδας μας κ. Δημήτριο Κούτρα (Παπαναστασίου 7 & Φαβιέρου, Χαλκίδα – Τ. 2221083872 & Κ. 6977357850) με τον οποίο ισχύει ειδική τιμή για τα αθλητικά μέλη του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Επισημαίνεται ότι η κάθε αθλήτρια μόνο με την υπογεγραμμένη βεβαίωση από το γιατρό μπορεί να εισέλθει για προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο.

Επισυνάπτεται το έγγραφο του ΔΟΑΠΠΕΧ:

Θέμα: Οδηγίες Επαναλειτουργίας των Δημοτικών Κλειστών Γυμναστηρίων

ΣΧΕΤ: ΚΥΑ αρ.Δ1α/ΓΠ.οικ.30608/ΦΕΚ1868/17.5.2020 /τ. Β΄

Σας ενημερώνουμε ότι τα Δημοτικά κλειστά γυμναστήρια , σε εφαρμογή του ανωτέρω σχετικού επαναλειτουργούν με τους νέους κανόνες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία και ειδικότερα:

Οι αθλητές θα πρέπει να ελεγχθούν από ιατρό και να τους δοθεί βεβαίωση ότι έχει ληφθεί το ιστορικό για covid-19 και ότι είναι υγιείς και έχουν την ικανότητα άθλησης .  

Στην είσοδο του κάθε Κλειστού Γυμναστηρίου ο αθλητής υποχρεούται να δείχνει κάθε φορά που εισέρχεται την αθλητική του ταυτότητα και την βεβαίωση του γιατρού.

Οι ώρες προπονήσεων θα αφορούν τα αγωνιστικά τμήματα και όχι τμήματα ακαδημιών με παιδιά γεννημένα από 2007 και άνω σε ατομική προπόνηση.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα ισχύει όπως είχε.

Οι ώρες προπονήσεις δεν θα ξεπερνούν την μία (1) ώρα, δηλ. αν η ώρα προπονήσεις ήταν από 17:00 έως 18:30 τώρα θα γίνει από 17:00 έως 18:00 με μισή ώρα διαφορά , η μία ομάδα από την άλλη.

Δεν θα χρησιμοποιούνται τα αποδυτήρια. Το προπονητικό επιτελείο υποχρεούται να φορά μάσκα και θα πρέπει να έχει μαζί του για την είσοδο του στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο την ταυτότητα του και την ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιείς.

Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να χρησιμοποιεί την δική του μπάλα και να υπάρχει απόσταση μεταξύ του τουλάχιστον 2 μέτρα.

Η προπόνηση είναι ατομική και όχι ομαδική.»

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ εύχεται σε όλες και όλους καλή επιστροφή στα γήπεδα με υγεία και πρόοδο!!!

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ – ΖΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Διαβάστηκε 1659 φορές