Ντέρμπι κορυφής στην Κάνηθο! Κύριο

Η 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή Χαλκίδας Kings και την Κύζικο. Ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό αβαντάζ στη «μάχη» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
 
Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος η ομάδα της Νέας Περάμου βρίσκεται στην κορυφή με 52 βαθμούς και το συγκρότημα του Σπύρου Γκολίτση την ακολουθεί με έναν λιγότερο.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση προκρίνεται απευθείας στο ειδικό τουρνουά ανόδου για τη Volleyleague, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας θα δώσει αγώνες μπαράζ με τις ομάδες των άλλων δύο ομίλων που θα τερματίσουν στη 2η θέση με στόχο το ένα εισιτήριο που οδηγεί στο τουρνουά ανόδου.
 
Ηρακλής και Κύζικος έχουν αναμετρηθεί τη φετινή περίοδο δύο φορές με την ομάδα της Εύβοιας να γνωρίζει ισάριθμες ήττες. Στο πρωτάθλημα με 3-0 σετ και στο κύπελλο Ελλάδας με το ίδιο σκορ στη Χαλκίδα.
 
Το αυριανό (12/3) παιχνίδι στο κλειστό της Κανήθου θα ξεκινήσει στις 18:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το STAR Κεντρικής Ελλάδας (περιγραφή: Γιώργος Καραγιάννης, ρεπορτάζ: Γιώργος Γιώτας) και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών, όπως και στον αγώνα με την ΑΕΚ.
 
Την περασμένη Τετάρτη (9/3) ο Ηρακλής Χαλκίδας Kings φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό σε φιλικό τεστ στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την αήττητη Κύζικο. Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι το «τριφύλλι» επικράτησε και στα 4 σετ που παίχτηκαν.
 
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ (2ος ΟΜΙΛΟΣ-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ
16:00  Αργυρούπολη-Πανερυθραϊκός
18:00  Καλαμάτα ΄80-ΑΕΚ
18:00  Ολυμπιάδα Πάτρας-Εθνικός Πειραιά
18:00  Ηρακλής Χαλκίδας Kings-Κύζικος
20:00  Ε.Α. Πατρών-Κόροιβος Αμαλιάδας
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
18:00  Ακρίτας Καλαμάτας-Απόλλων Σμύρνης
 
Πηγή: starsports.gr
Διαβάστηκε 950 φορές