Εύκολο απόγευμα με 3-0 την ΕΑ Πατρών Κύριο

Η ομάδα βόλεϊ των ανδρών του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας και επικράτησε εντός έδρας με 3-0 επί της ΕΑ Πατρών, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, 18:00 στο κλειστό Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», φθάνοντας έτσι τις 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Μπροστά σε 500 και πλέον θεατές η ομάδα βόλεϊ της Χαλκίδας ευχαρίστησε με την απόδοσή της τους ένθερμους φίλους της και απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Σπύρο Γκολίτση να δοκιμάσει νέα σχήματα στον αγωνιστικό χώρο με τη συμμετοχή όλων των παικτών.

Ευχάριστη έκπληξη η πρώτη συμμετοχή στην ομάδα του Δημήτρη Στόγιου που προέρχεται από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου που αγωνίζεται στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-20

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: (Γκολίτσης) - Γκόρτσανιουκ (αρχηγός), Γεωργόπουλος, Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Αδαμόπουλος, Φίνος, Κοντοστάθης (λ) - Φωτιάδης, Αλεξάκης, Μάγγος, Κουτρομάνος

ΕΑΠ (Αγγελόπουλος) : Σαρακίνης, Μουρτζής, Κάβουρας, Δασκαλόπουλος, Τσαρκάτογλου, Κανελλόπουλος, Σύρος –λ / Καραγεώργος –λ, Πατρινός, Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος, Δρακόπουλος, Ριγάκος.

Διαβάστηκε 1077 φορές