Πως μπορώ να γίνω μέλος;

 

 

Τρεις τρόποι να εγγραφείς μέλος στην ΧΑΛΚΙΔΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

Α) Με την παρουσία σου στo Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου  στα γραφεία του ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και της γραμματείας της ΧΑΛΚΙΔΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.   

Β) Διαδικασία εγγραφής μελών με κατάθεση μέσω τραπέζης

  1. Κατεβάστε και εκτυπώστε την αίτηση εγγραφής μέλους στη ΧΑΛΚΙΔΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
  2. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις για την απόκτηση της ιδιότητας του μέλους
  3. Συμπληρώστε ΟΛΑ τα πεδία της αίτησης και υπογράψτε στο σχετικό χώρο.
  4. Καταθέστε το αντίτιμο που αντιστοιχεί στην επιλογή των πακέτων εισφορών που επιθυμείτε, αναγράφοντας στο καταθετήριο της τράπεζας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου και το τηλέφωνο σας στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 488 / 480309 45
    ΙΒΑΝ: GR 45 0110 4880 0000 4884 8030 945                                                                             

Τα ποσά που μπορείτε να συμπληρώσετε είναι:
50/100 € για e – member   -   150/300 € για tactical member

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεισφέρετε επιπλέον ποσό, από το ποσό του πακέτου που επιλέξατε, δηλώστε το υπερβάλλον ποσό στην επιλογή «Δωρεά» (π.χ. για κατάθεση 400 € με επιλογή "tactical member" των 300 €, θα πρέπει να επιλεχθεί το αντίστοιχο πεδίο και στη «Δωρεά» να συμπληρωθεί το ποσό 100€).

Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεισφέρετε οποιοδήποτε ποσό αποκλειστικά ως Δωρεά. Συμπληρώνετε μόνο το πεδίο Δωρεά με το αντίστοιχο ποσό που επιθυμείτε να συνεισφέρετε.
Στη συνεχεία θα πρέπει να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση και το αποδεικτικό του καταθετηρίου με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γ) Με ηλεκτρονική εγγραφή απευθείας στην ιστοσελίδα  μας  www.iraklisxalkidas.gr  και χρέωση του πακέτου που επιλέξατε, στην χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα.                                                                       

Μετά την επεξεργασία των στοιχείων σας και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.
Εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, θα σας αποσταλεί και η κάρτα μέλους.

 

Δείτε ακόμα: