100 αγόρια έδειξαν το ταλέντο τους στο βόλεϊ Κύριο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων Χαλκίδας που πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Ιουνίου 2017 στο κλειστό Κανήθου και διοργάνωσε ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με την αιγίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Περισσότερα από 100 αγόρια συμμετείχαν με τις ομάδες των δημοτικών σχολείων τους με τη συνοδεία και καθοδήγηση των γυμναστών τους σε ένα τουρνουά που μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το βόλεϊ, ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα.

Σε όλες τις ομάδες και μαθητές που συμμετείχαν δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικό λάβαρο της ομάδας βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Την τεχνική ευθύνη του τουρνουά είχε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου Σπύρος Γκολίτσης με συνεργάτες τους παίκτες και προπονητές Μάκη Κολτσιάκη και Θεόδωρο Τσαδήμα.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Καρκαλής μετά το τέλος του τουρνουά έδωσε συγχαρητήρια για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές – αθλητές και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γυμναστές και τους διευθυντές των σχολείων για τη συμμετοχή και προσφορά τους στο βόλεϊ και τον αθλητισμό.

Διαβάστηκε 125 φορές