Συνέντευξη Κασαμπαλή στο volleynews Κύριο

Μετά από 10 χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ήρθε η ώρα για τον Σταύρο Κασαμπαλή να δοκιμάσει αλλού την... τύχη του. Ο Έλληνας πασαδόρος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Έβρου υπογράφοντας συμβόλαιο με τον νεοφώτιστο στη Volleyleague Ηρακλή Χαλκίδας.
Ο Κασαμπαλής μίλησε στο volleynews.gr για την απόφαση του να φύγει από την Αλεξανδρούπολη, τους στόχους του ίδιου και του Ηρακλή Χαλκίδα αλλά και για το όνειρο του εξωτερικού και της Εθνικής.

Τι σε έκανε να υπογράψεις με τον Ηρακλή Χαλκίδας; Τι στόχους έχουν τεθεί για φέτος; Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα να αλλάξω ομάδα και να αφήσω την "Εθνικαρα" που αναδείχθηκα σαν αθλητής. Πρόκειται για το πρώτο μου μεταγραφικό βημα το οποίο γίνεται με σκοπό την εξέλιξη μου ως επαγγελματιας αθλητής σε μια ομάδα που εχω να δώσω και να παρω πολλά! Το βόλεϋ τα τελευταία χρόνια στη Χαλκίδα ελκύει πολύ κόσμο λόγο του οτι γίνεται σωστή δουλειά απο μέρους διοίκησης και προπονητών!Επίσης η πόλη είναι πολύ όμορφη και ο κόσμος πολυ φιλόξενος, δείχνοντας οτι αγαπάει και στηρίζει την προσπάθεια να αναπτυχθεί το βόλεϊ. Στόχος της ομάδας πιστεύω είναι η καλύτερη δυνατή κατάταξη στο πρωτάθλημα και να έχουμε μια δύσκολη-καυτη έδρα σε ένα αξιοζήλευτο γήπεδο!

Είχες προτάσεις από άλλες ομάδες της Ελλάδας; Με τον Εθνικό μίλησες; Εντός Ελλάδας ήρθα σε επαφή με κάποιες ομάδες αλλά κατέληξα στο ότι η Χαλκίδα θα ήταν η καλύτερη περίπτωση. Επίσης είχα κάποιες προτάσεις απο εξωτερικό οι οποίες δν άξιζαν τον κόπο να αλλάξω χώρα. Με τον εθνικό δν ήρθα σε επαφή είναι η αλήθεια αλλά μετά τις 2 τελευταίες χρονιές έχοντας παίξει σε Ελλάδα και Ευρώπη είχα πάρει την απόφαση να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάτι διαφορετικό!

Έχεις σκεφτεί κάποια στιγμή να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο εξωτερικό;Με ενδιαφέρει να φύγω στο εξωτερικό από την επόμενη χρονιά. Τώρα μένει να κάνω μια καλή χρονιά με την Χαλκίδα ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω ενα καλο αθλητικό προφίλ. Φυσικά δεν αποκλείεται να ανανεώσω στον Ηρακλή σε περίπτωση που όλοι ήμαστε ευχαριστημενοι.

Έχεις αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες. Είναι όνειρο να εδραιωθείς κάποια στιγμή στην Εθνική ανδρών;Κάθε χρόνο η χρονιά μου ξεκινάει με αυτόν τον στόχο. Ελπίζω οτι είμαι κοντά στο να επιτευχθεί. Εξάλλου κάθε φορά που αγωνιζόμουν με το εθνόσημο ένιωθα ξεχωριστά συναισθήματα.

Πηγή: volleynews

Διαβάστηκε 1111 φορές