Έρχονται πιο κοντά Ηρακλής Χαλκίδας και Herrsching! Κύριο

Την ομάδα του Herrsching στην περιοχή του Μονάχου που διατηρεί τμήματα βόλεϊ και Μπιτς βόλεϊ όλων των κατηγοριών ανδρών και γυναικών και με το ανδρικό τμήμα της να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας (A1 Bundesliga), επισκέφθηκε ο Γιάννης Καρκαλής μετά από πρόσκληση της ομάδας της λίμνης του Ammersee, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής προοπτικής του Ηρακλή Χαλκίδας.

Μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ζεστό, φιλικό και αθλητικό περιβάλλον με εποικοδομητικό χαρακτήρα, προοπτικές και ανταλλαγή απόψεων έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο, τον αθλητικό τουρισμό, τις κοινωνίες και ασφαλώς την προοπτική των ομάδων!

Τα αποτελέσματα θετικά! Νέοι δρόμοι ανοίγονται και φέρνουν πιο κοντά το Herrsching με τη Χαλκίδα, την Εύβοια με το Μόναχο και την Βαυαρία, την Ελλάδα με τη Γερμανία!

Η αδελφοποίηση προ των πυλών και η συνέχεια αναμένεται με εκπροσώπους της ομάδας του Herrsching στην πρωτεύουσα της Εύβοιας!

Στην φωτογραφία ο Γιάννης Καρκαλής με τον Πρόεδρο της Herrsching Fritz Frömming και τον προπονητή της πρώτης ομάδας Max Hauser σε παραδοσιακό Βαυαρικό εστιατόριο του Gasthof.

( Πληροφ.: Η πόλη του Herrsching βρίσκεται 35 χλμ νοτίως του Μονάχου δίπλα στη Λίμνη Ammersee στα Αυστρογερμανικά σύνορα, στους πρόποδες των Άλπεων. Αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της κεντρικής Ευρώπης στην πιο οικονομικά ανεπτυγμένη περιοχή της Γερμανίας, την Βαυαρία. Η ομώνυμη ομάδα βόλεϊ του Herrsching έχει τμήματα ανδρών, γυναικών, ακαδημιών, Μπιτς βόλεϊ, ενώ το ανδρικό τμήμα του αγωνίζεται στην A1 της Bundesliga με ιδιαίτερη επιτυχία)

Διαβάστηκε 1255 φορές