Μηνύματα ενότητας και προοπτικής για το βόλεϊ της Χαλκίδας Κύριο

Με την έναρξη προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ έδωσε το παρόν στις προπονήσεις της ομάδας των ανδρών.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καρκαλής και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Καραντάκης κατά την επίσκεψη αυτή ενημερώθηκαν από τη Διοίκηση του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και το Τεχνικό τιμ για την προετοιμασία, τις μεταγραφές και τις προοπτικές του ανδρικού τμήματος καθώς για τη συμμετοχή και τους νέους στόχους της ομάδας των ανδρών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Γιάννης Καρκαλής απευθυνόμενος προς τη Διοίκηση του ΤΑΑ ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, το τεχνικό τιμ, τους αθλητές και όλο το επιτελείο της ομάδας Α1 μετέφερε τις ευχές όλων για μία γόνιμη χρονιά και καλύτερη πορεία του ανδρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της VOLLEYLEAGUE και διαβεβαίωσε τη στήριξη όλων με κάθε δυνατό τρόπο.

Όπως τόνισε <<η προσπάθεια για ανάπτυξη και διάδοση του βόλεϊ στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Σε αυτή τη νέα εποχή για το βόλεϊ της Χαλκίδας με την παρουσία της ομάδας ανδρών στα μεγάλα σαλόνια της Α1 και τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στα ερασιτεχνικά τμήματα καθώς και με την επανεκκίνηση του γυναικείου τμήματος για ανοδική πορεία δημιουργούνται οι καλύτερες συνθήκες και προοπτικές.

Τελειώνοντας ανέφερε ότι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τον αθλητισμό της πόλης βρίσκει ενωμένους όλους όσους ασχολούνται και αγαπούν το βόλεϊ στην Χαλκίδα.

Η Διοίκηση του ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ υπόσχεται ότι θα ενισχύσει αυτή την προοπτική και θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα>>.

 

Διαβάστηκε 611 φορές