Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για το επερχόμενο μεγάλο event του Ηρακλή Χαλκίδας (pics) Κύριο

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, στην αίθουσα τύπου του κλειστού γυμναστηρίου Κανήθου, συγκέντρωση των μελών του Ηρακλή Χαλκίδας με κύριο θέμα την παρουσίαση του επερχόμενου μεγάλου event του Ηρακλή Χαλκίδας. Θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου και αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον με την πρωτοτυπία και τις εκπλήξεις του. Σκοπός είναι να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς για τον σύλλογο και μια γιορτή για όλους τους φίλους της ομάδας, αντάξιας του μεγέθους του Ηρακλή.

Στην συγκέντρωση βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιαστούν, από την διοίκηση και τον πρόεδρο Γιάννη Καρκαλή, οι νέοι υπεύθυνοι μάρκετινγκ του συλλόγου, Κώστας Σερέτης και Γιώργος Χριστόπουλος. Πέρα από τα σχέδια τους για το μεγάλο event, μίλησαν για τα πλάνα τους συνολικότερα  που θα βοηθήσουν στην ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και πρόοδο του συλλόγου. Ακόμη δόθηκε η ευκαιρία για γόνιμο διάλογο και ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και ιδέες, για ζητήματα της ομάδας. 

Τις επόμενες μέρες, θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για το μεγάλο event του Ηρακλή, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς.

Διαβάστηκε 1285 φορές