Εορταστική επίσκεψη του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS στο Ειδικό Σχολείο Κύριο

Την ευκαιρία να κάνουν μια γιορτινή επίσκεψη στο πρώτο ειδικό σχολείο Χαλκίδας, είχε η πολυπληθής αποστολή του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS, το πρωινό της Πέμπτης 8 Δεκέμβρη 2016. Σχεδόν το σύνολο των αθλητών της ομάδας, ο προπονητής Σπύρος Γκολίτσης, ο πρόεδρος Γίαννης Καρκαλής και ο γενικός αρχηγός Στέλιος Χαρλαβάνης συνομίλησαν με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, που έτσι γνώρισαν από κοντά την ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη στην μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ και δεν έλειψαν οι εκδηλώσεις αυθόρμητου και πηγαίου ενθουσιασμού και θαυμασμού για τα αστέρια του Ηρακλή. Την αποστολή του Ηρακλή υποδέχτηκαν οι εκπαιδευτικοί των παιδιών με ειδικές ικανότητες.

Στο ξεκίνημα της επίσκεψης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Καρκαλής, που στάθηκε στον κοινωνικό ρόλο και τους συνδετικούς κρίκους αθλητισμού και παιδείας, που είναι ένας από τους κύριους στόχους της ομάδας, ευχαρίστησε  τους υπεύθυνους για την πρόσκληση, συνεχάρη εκπαιδευτικούς και γονείς για το πολύτιμο έργο τους και παρουσίασε αναλυτικά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο κ. Χαρλαβάνης, που με τον δικό του τρόπο μίλησε στους μαθητές και με μια μικρή ιστορία τόνισε την ανάγκη <<να προσέχουμε ο ένας τον άλλο και να αγαπάμε τα ζώα γιατί έτσι μαθαίνουμε να αγαπάμε τους ανθρώπους>> , ενώ στην συνέχεια ο κ. Γκολίτσης κάλεσε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς να δώσουν το παρόν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Φοίνικα Σύρου (Τετάρτη 14/12-7 μ.μ.). Τέλος εκ μέρους των αθλητών του Ηρακλή απηύθυνε χαιρετισμό ο αρχηγός Ζένια Γκόρτσανιουκ. Η διευθύντρια του σχολείου Ευαγγελία Παλαιού ευχαρίστησε με την σειρά της την αποστολή του Ηρακλή για την παρουσία της ομάδας που έδωσε χαρά στους μαθητές και ευχήθηκε η ομάδα να συνεχίσει να έχει επιτυχίες.

Οι παίχτες του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS μοίρασαν KINGS Brioche praline και KINGS Soft Cookie του μεγάλου χορηγού της ομάδας KINGS από την Αλλατίνη και οι διοικούντες έδωσαν αναμνηστικό λάβαρο και κάρτες διαρκείας σε όλους τους εκπαιδευτικούς ενώ έκαναν γνωστό ότι θα έχουν ελεύθερη είσοδο γονείς και εκπαιδευτικοί, ενώ αναγγέλθηκε ότι ο Ηρακλής θα συνεισφέρει υλικοτεχνικά στην ανάπτυξη του βόλεϊ και στο ειδικό σχολείο. Στην αποστολή του Ηρακλή δόθηκαν πανέμορφα αναμνηστικά δώρα, που έχουν ιδιαίτερη αξία αφού είναι φτιαγμένα από τους μαθητές του ειδικού σχολείου. Και για τους ανθρώπους του Ηρακλή, αλλά και του ειδικού σχολείου ήταν ένα ξεχωριστό πρωινό, που γέμισε θετικά συναισθήματα τις καρδιές όλων, όπως αποτυπώθηκε στα πρόσωπα τους.

Διαβάστηκε 864 φορές