Η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ έκοψε την πίτα της! Κύριο

Αθλητική λάμψη, πάρτι, δώρα και σημαντικές παρουσίες χαρακτήρισαν την βραδιά κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ομάδας βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο MOSTAR ALTERNACAFE.

Η ομάδα βόλεϊ της Χαλκίδας, όπως κάθε χρόνο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της. Στο πάρτι που δόθηκε, η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αγγελική Φλώρου μίλησε για την πορεία και τους στόχους της ομάδας:

«Το 2015 καταφέραμε πολλά! Πετύχαμε να αναπτύξουμε τις ακαδημίες μας σε περισσότερες γειτονιές της Χαλκίδας και δώσαμε τη δυνατότητα σε πολλά αγόρια και κορίτσια να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα του βόλεϊ. Καταφέραμε επίσης να κάνουμε τη Χαλκίδα ξανά περήφανη! Με την ανδρική ομάδα βόλεϊ να διεκδικεί την άνοδό της στην Α1 Εθνική Κατηγορία και τον κόσμο της πόλης να μας αγκαλιάζει έγινε πράξη το σύνθημά μας – μαζί μπορούμε ψηλά - και ο κόσμος έδειξε έμπρακτα και δυναμικά την παρουσία του στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ευχαριστούμε όσους συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στην πορεία της ομάδας μας, τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την παραχώρηση των γηπέδων και την φροντίδα του, τον χρυσό μας χορηγό ΑΛΛΑΤΙΝΗ – KINGS, όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές μας μικρούς και μεγάλους - επώνυμους και ανώνυμους. Βρισκόμαστε δίπλα και συμπαραστεκόμαστε στα μέγιστα στο μεγάλο όραμα του Γιάννη Καρκαλή που ένωσε τις δυνάμεις του με τον Σπύρο Γκολίτση για το βόλεϊ της Χαλκίδας και το 2016 σκοπεύουμε να συνεχίσουμε στην εξάπλωση, τη διάδοση αλλά και τη διάκριση σε όλα τα τμήματα και όλα τα επίπεδα. Στόχος μας να βελτιώνουμε καθημερινά την ποιότητα και να ανεβάζουμε τον πήχη της απόδοσης!»

Στη συνέχεια μέσα από πολλά χειροκροτήματα και μεγάλο ενθουσιασμό ακολούθησε αρχικά η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ των ανδρών:

ΓΚΟΡΤΣΑΝΙΟΥΚ Ζένια ΑΚΡΑΙΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1,99 – 28 ΕΤΩΝ (Αρχηγός), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλης ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ) 1,98 - 26 ΕΤΩΝ, ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ Γρηγόρης ΛΙΜΠΕΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 1,87 – 22 ΕΤΩΝ, ΑΛΕΞΑΚΗΣ Νίκος ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΛΕΞΕΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2.01 – 23 ΕΤΩΝ, ΚΟΛΤΣΙΑΚΗΣ Μάκης ΑΚΡΑΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1,91 – 26 ΕΤΩΝ, ΑΝΤΙΦΑΚΟΣ Αργύρης ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑ 1,93 - 29 ΕΤΩΝ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ Παναγιώτης ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 1,90 - 20 ΕΤΩΝ, ΦΙΝΟΣ Δήμητρης ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1.99 - 26 ΕΤΩΝ, ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ Ηλίας ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΛΑΜΙΑ 1,94 – 24 ΕΤΩΝ, ΜΑΓΓΟΣ Δημήτρης ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ 1.87 – 22 ΕΤΩΝ, ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ 1.98   - 26 ΕΤΩΝ, ΚΑΝΑΤΑΣ Θανάσης ΑΚΡΑΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ 1.82 – 16 ΕΤΩΝ, ΣΤΟΓΙΟΣ Δημήτρης ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 1.89 – 16 ΕΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΜΠΑΖΩΤΗΣ Άρης ΑΚΡΑΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ 1.82 – 16 ΕΤΩΝ, ΓΚΟΛΙΤΣΗΣ Σπύρος   Προπονητής, ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Γιάννης Γυμναστής, ΠΙΣΧΙΝΑ Ευγενία Φυσιοθεραπεύτρια, ΣΦΥΡΙΔΗΣ Σταύρος Team Manager, ΚΑΡΚΑΛΗΣ Γιάννης Τεχνικός Διευθυντής

Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων στις αθλήτριες βόλεϊ της ομάδας των Κορασίδων. Την απονομή έκαναν ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Κώστας Αναγνωστάκης και ο Προϊστάμενους του οργανισμού κ. Φώτης Γκούνης. Βραβεύτηκαν οι:

ΔΗΜΟΥ Ραφαέλα, ΚΟΥΣΕΡΗ Κατερίνα, ΜΠΑΝΟΥ Αννέζα, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ-ΚΑΙΣΑΡΗ Μάγια, ΛΥΚΟΥ Εβελίνα, ΚΑΡΑΦΕΡΙΑ Κατερίνα, ΧΑΤΗΡΑ Βίβιαν, ΑΛΕΞΙΟΥ Άρτεμις, ΡΑΝΟΥ Ιωάννα, ΚΟΥΒΑΡΑ Άννα, ΘΩΜΑ Μυρτώ, ΤΑΝΙΣΚΙΔΗ Αγγελική, ΚΟΙΛΙΑΡΗ Κάλλια, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Σταυριέλα, ΣΙΑΚΚΑ Ιωάννα και ο προπονητής της ομάδας ΚΑΡΚΑΛΗΣ Γιάννης.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Δ.Σ. και όλη την ομάδα βόλεϊ:

-Τον Χαλκιδέο Γενικό Χειρουργό M.D. Διαμαντή Θωμά, Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής «Metropolitan Hospital» και τον Παναγιώτη Κουλουμέντα, Ορθοπεδικό Χειρουργό, Αθλητίατρο, επικεφαλή του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, για την ιατρική υποστήριξη που παρέχουν στην ομάδα και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

-Τα γυμναστήρια Body+Soul Health Clubκαι τον Γιάννη Καραφυλλίδη για την διάθεση των ιδανικών χώρων προπόνησης για την φυσική κατάσταση των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου και την επιμέλεια των προγραμμάτων γύμνασης.

-Τη φυσικοθεραπεύτρια Ευγενία Πίσχινα για την άρτια θεραπευτική προετοιμασία των αθλητών, -τριών εν όψει των προπονήσεων και αγώνων και την άμεση και επιστημονική αποκατάσταση των τραυματισμών των.

Τρία πρόσωπα για διαφορετικό λόγο το καθένα βραβεύτηκαν από την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, στους:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γιάννη, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα. Την πλακέτα παρέλαβε λόγω εκτάκτου απουσίας του ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος βόλεϊ ανδρών, κ. Σταύρος Σφυρίδης.

ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑ Παναγιώτη, Ορθοπεδικό Χειρουργό, Αθλητίατρο του Metropolitan Hospital για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα. Κατά την απονομή ο κ. Κουλουμέντας δήλωσε ότι ο άνθρωπος που τον έφερε κοντά στην ομάδα της Χαλκίδας είναι ο φίλος και συνάδελφός του Διαμαντής Θωμάς και με μεγάλη του χαρά συνδράμει και αυτός στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και εύχεται αυτή η υγιής προσπάθεια να επιτύχει και να παραμείνει πάντα ως έχει.

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ Σίμο, βουλευτή Εύβοιας για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά του στον Ευβοϊκό Αθλητισμό και την ομάδα βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Την πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του γραφείου του κ. Λυκούργος Βογιατζής.

Το παρών στην λαμπερή αυτή αθλητική βραδιά στο κατάμεστο Mostar έδωσαν πολλοί αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, γονείς, επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι και φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Την εκδήλωση δημοσιογραφικά κάλυψαν ο Μιχάλης Κόκκορης (Ευβοϊκή Γνώμη, egnomi.gr), ο Απόστολος Αβερκιάδης (kontastaspor.gr) και ο Ηλίας Θαλάσσης (evia-chalkida.blogspot.gr).

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

http://kontastaspor.blogspot.gr/2016/02/2016_13.html#more

https://photos.google.com/share/AF1QipMhXNavood9XCBd6E4OiF8sKik_rS-w_YVkBmCDHKY873SRqFl-cwNr7CKQsDxgFg?key=RGZFdkVKUzdvZ3hocDZrT0tZSGdrMk1FQS00cWhR

Διαβάστηκε 1793 φορές