Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ χτίζει τη νέα σαιζόν! Κύριο

Στο «παλάτι» του κλειστού γυμναστηρίου της ΚΑΝΗΘΟΥ χτίζεται ο νέος ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, υπό της οδηγίες του προπονητή και τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιάννη Καρκαλή.

Στο νέο σχεδιασμό που άρχισε να υλοποιείται από τις αρχές του καλοκαιριού βρίσκονται μαζί με την διοίκηση του συλλόγου, οι έφοροι, οι γονείς και οι φίλοι της ομάδας που στηρίζουν τη νέα δημιουργική τάση του συλλόγου προς όφελος των αθλητριών και του οράματος του συλλόγου.

Οι άριστες συνθήκες για προπόνηση που επικρατούν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κανήθου, όπου πληρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής και εφαρμόζονται αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα, αποτελούν κίνητρο για όλες τις αθλήτριες να νιώθουν ασφαλείς για να αυξήσουν την ένταση των προπονήσεων και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προπονητή τους.

Προτεραιότητα για τον ένδοξο σύλλογο της Χαλκίδας τη νέα αθλητική χρονιά αποτελούν τα γυναικεία τμήματα και οι αναπτυξιακές ηλικίες κορασίδων, παγκορασίδων και η ακαδημία του συλλόγου στις ευαίσθητες ηλικίες των 8-12 ετών υπό το βλέμμα έμπειρων καθηγητών Φ.Α. / προπονητών.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στηρίζεται αγωνιστικά και ουσιαστικά κατά βάση σε αθλήτριες που εξελίσσονται μέσα από τις ακαδημίες του.

Στόχος μέσα από τη σωστή και επιστημονική δουλειά που γίνεται η δημιουργία ολοκληρωμένων αθλητικών χαρακτήρων, μέσω των οποίων με την απαραίτητη πειθαρχία και συνέπεια θα μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλότερα αγωνιστικά επίπεδα.

Και ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει αποδείξει μέχρι σήμερα ότι όταν δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες μπορεί να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει.

Και στα γυναικεία αναπτυξιακά τμήματά του έχει καταφέρει κάτι μοναδικό! Να τα επανδρώνει και να στηρίζεται μέσα από δημιουργία και όχι από μεταγραφές!

Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στις τάξεις του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ασχολούνται με αγάπη για το άθλημα και συνεχίζουν με την ίδια όρεξη!

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

#menoymeasfaleis#zoumeathlitika

Διαβάστηκε 1700 φορές