Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα Κύριο

Θετικά είναι τα συμπεράσματα που βγήκαν ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν από την 1η επίσημη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας στο Κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, 21:30 στο κλειστό Κανήθου, απέναντι στην πολύπειρη ομάδα της Αθηνάς Μαγκουφάνας 2004 που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΑΑΑ.

Η ομάδα του Γιάννη Καρκαλή έχοντας στο ρόστερ του αγώνα  μόνο τέσσερις αθλήτριες άνω των 18 ετών και άλλες 10 ταλαντούχες αθλήτριες από τα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο για τη δημιουργία μιας ομάδας που χτίζεται σταθερά για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και όχι μόνο.

Η απόδοση των αθλητριών της ομάδας του Ηρακλή ήταν ανταγωνιστική μόνο για στο πρώτο σετ όπου μέχρι το 19 όπου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Από κει και μετά οι Αθηναίες έχοντας τον έλεγχο του αγώνα καθάρισαν το παιχνίδι πριν βρεθούν προ εκπλήξεων.. με 0-3 (18-25, 09-25, 14-25).

Ο Γιάννης Καρκαλής χρησιμοποίησε και τις 14 αθλήτριες που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας αποκομίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: (Γιάννης Καρκαλής) Βασιλείου (αρχηγός), Καραντάκη, Μουστάκα, Πανταζή, Λάμπρου, Δήμου, Μπάνου, Τόπη, Τρίκα, Βυργιώτη, Μιχαηλίδη, Ζαχαράκη, Πόλιου, Γκαραγκουνούλη. Έφοροι ομάδας: Γιώργος Χριστόπουλος, Μαριάνα Τρίκα, Βασίλης Γκαραγκουνούλης, Σωκράτης Σκλιας.

Διαβάστηκε 1085 φορές