ΖΥΜΑΡΑΚΗΣ, ΚΟΛΤΣΙΑΚΗΣ οι νέοι προπονητές στα τμήματα γυναικών Κύριο

Ο Δήμος Ζυμαράκης και ο Μάκης Κολτσιάκης είναι οι επιλογές της Διοίκησης και αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία των γυναικείων τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για την περίοδο 2017-2018.

Ο Ζυμαράκης θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενώ ο Κολτσιάκης «ανεβαίνει» στην αγωνιστική κατηγορία παράλληλα με τις ακαδημίες.

Οι δύο προπονητές μίλησαν για τη νέα συνεργασία τους με τον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου iraklisxalkidas.gr:

Δήμος Ζυμαράκης:

«Αποτελεί τιμή για μένα που επιλέχθηκα προπονητής στον πάγκο των γυναικείων τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Γιάννη Καρκαλή και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Δεν κρύβω ότι περίμενα πολύ αυτή τη στιγμή γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη νέα εποχή βόλεϊ για την Χαλκίδα.

Ένας νέος κύκλος ανοίγει στην καριέρα μου και μία νέα συνεργασία αρχίζει με τον άνθρωπο - οραματιστή του Χαλκιδέϊκου βόλεϊ Γιάννη Καρκαλή που ως προπονητής στην ΑΓΕΧ το 1993 (Β΄ Εθνική ανδρών) ήταν εκείνος που με έφερε να αγωνιστώ και να εγκατασταθώ στη Χαλκίδα.

Είμαι έτοιμος με εμπειρία και διάθεση να ανταπεξέλθω στις νέες προσδοκίες της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και να συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις μου στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος βόλεϊ της Χαλκίδας.

Έρχομαι σε μια ομάδα που έχει ταλέντο, μπορεί να εξελιχθεί και να ανέβει επίπεδο. Σε αυτό το περιβάλλον που δημιουργείται γνωρίζω πολύ καλά ότι η θέση μου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θα κάνω το καλύτερο δυνατόν ώστε  να βρουν και τα γυναικεία τμήματα το δρόμο των επιτυχιών!»

Μάκης Κολτσιάκης:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι για 3η χρονιά με τον Σύλλογο του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ θέτοντας σαν στόχο τη δουλειά και την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος!»

Διαβάστηκε 1493 φορές