Γυναικές: Νίκη & καλή εμφάνιση με Ζωγράφου (pics) Κύριο

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσαν οι γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας, απέναντι στην ομάδα του Ζωγράφου και δίκαια επικράτησαν με 3-1 σετ. Ακόμη και στο τρίτο σετ, που η ομάδα της Χαλκίδας -πιθανόν εφησυχασμένη από την άνετη επικράτηση στα δύο πρώτα σετ- βρέθηκε να χάνει με 6-17, κατάφερε να φτάσει κοντά στην ανατροπή και χαλώντας 6 σετ μπολ των αντιπάλων πλησίασε στους 2 (22-24).

Και στα δύο πρώτα σετ οι γηπεδούχες ΄΄εχτίσαν΄΄ σταδιακά, κυρίως απ΄ τα μέσα κάθε σετ και μετά, διαφορά ασφαλείας και έφτασαν με άνεση στο 2-0. Στο τέταρτο σετ, με κεκτημένη ταχύτητα από το καλό τελείωμα του προηγούμενου, προηγήθηκαν γρήγορα με 6-0. Ο Ηρακλής συντήρησε την διαφορά σε αυτά τα επίπεδα ως το τέλος του αγώνα, με εξαίρεση το 22-20 με το οποίο πλησίασαν οι φιλοξενούμενες, όμως η αντίδραση της ομάδας της Χαλκίδας ήταν άμεση και μετά το τάιμ άουτ του Κώστα Γιαννέλη, πήραν τις τρεις επόμενες επιθέσεις και έφτασαν στην νίκη.

ΣΕΤ: 3-1 (25-17, 25-18, 22-25, 25-20).

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Βασιλείου, Καραντάκη, Κουβαρά, Μπάνου, Σκούρου, Κουσερή / Καραντώνια (λ) - Θωμά, Παρασκευά, Στεργίου.

Ζωγράφου (Νικόπουλος): Καλογερακή, Μαντέλλου, Ανθή, Ζούρου, Γιαβή, Δούκα / Πολύζου (λ) - Αϊβαλή, Λεοντίου.

Διαβάστηκε 1688 φορές