Γυναίκες: Νέα φοβερή ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ με Κουκάκι! (pics) Κύριο

Νίκη και πάλι με ανατροπή για τις γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας. Το συγκρότημα του Κώστα Γιαννέλη έχασε τα δύο πρώτα σετ, από τον ΠΑΟ Κουκακίου και ήταν πίσω στο τρίτο με 17-21 και όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενες θα έφταναν σε άνετη επικράτηση. Το τάιμ άουτ του προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας, έδωσε ώθηση στις αθλήτριες της, που κατάφεραν με σερι 8-1, όχι μόνο να καλύψουν την διαφορά που είχε το Κουκάκι, αλλά να φτάσουν στην κατάκτηση του σετ, παρατείνοντας τον αγώνα, που λίγο πριν φαινόταν να οδεύει στο φινάλε.

Στο τέταρτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι τα μέσα του, με την εικόνα του Ηρακλή ολοκληρωτικά πια αλλαγμένη, εμφανιζόταν διαρκώς ανταγωνιστικός, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με αρκετά μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας. Έτσι οι γηπεδούχες παίρνοντας 5 συνεχόμενους πόντους βρέθηκαν για πρώτη φορά στο +4 (16-12). Το Κουκάκι αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση (17-17), όμως και πάλι ο Ηρακλής ξέφυγε με τέσσερις (22-18) και τελικά κατάφερε άξια να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Εκεί και πάλι η ομάδα της Χαλκίδας παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και μπήκε δυνατά παίρνοντας τις τέσσερις πρώτες επιθέσεις. Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή για τον Ηρακλή, που δεν επέτρεψε ποτέ στις φιλοξενούμενες να πλησιάσουν και με σχετική άνεση κατέκτησε το σετ που του έδωσε την νίκη, η οποία φυσιολογικά πανηγυρίστηκε έξαλλα. Το ιδανικό είναι να κερδίσεις έναν αγώνα όσο πιο εύκολα και νωρίς γίνεται. Καμιά φορά όμως η νίκη στα πέντε σετ είναι ακόμη πιο ΄΄γλυκιά΄΄, ειδικά όταν έρχεται με ανατροπή.

ΣΕΤ: 3-2 (20-25, 15-25, 25-22, 25-21, 15-10).

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Κουσερή, Βασιλείου, Καραντάκη, Κουβαρά, Μπάνου, Ράνου Μ. / Λύκου (λ) - Καραφέρια, Καραντώνια.

ΠΑΟ Κουκακίου (Κερκινές): Δρακουλάκου, Ζαλαχώρη, Γεωργίου-Κίτσιου, Δεμπεγιώτη, Βλάγκα, Παπαγεωργίου / Μούτου (λ), Παναγοπούλου (λ) - Μάργιου, Θεοδωρακοπούλου, Γούναρη, Κορωνάκη, Μάντζαρη.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον ίδιο τρόπο για τις γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας, που δείχνουν ότι έχουν πάντα φυλαγμένα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα. Στο Λαγονήσι και πάλι η ομάδα του Κώστα Γιαννέλη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, απέναντι στην τοπική ομάδα. Η συνέχεια ήταν διαφορετική, αφού οι γυναίκες του Ηρακλή κατέκτησαν τα επόμενα τρία και πήραν την νίκη στο τάι μπρέικ.

ΣΕΤ: 2-3 (25-13, 25-20, 22-25, 20-25, 11-15).

Για τον Ηρακλή Χαλκίδας επαίξαν οι: Θώμα, Καραφέρια, Καραντάκη, Λύκου, Μπάνου, Βασιλείου / Καραντώνια (λ) - Χατήρα.

Διαβάστηκε 1602 φορές