Πρόκριση για τις γυναίκες παρά την ήττα από τις Αμαζόνες Κύριο

Δύο αγωνιστικά ΄΄πρόσωπα΄΄ παρουσίασαν οι γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας απέναντι στις Αμαζόνες Αχαρνών. Ενώ ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και με ελάχιστα λάθη πήραν δίκαια το πρώτο σετ στην έδρα των αντιπάλων τους και βάδιζαν με εξίσου καλή εμφάνιση στην κατάκτηση του δεύτερου, έχοντας το προβάδισμα με 16-19, έχασαν την συγκέντρωση τους και επέτρεψαν στις γηπεδούχες να κάνουν την ανατροπή και να ισοφαρίσουν τα σετ.

Στο τρίτο η ομάδα της Χαλκίδας έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς και δεν ήταν ανταγωνιστική, όπως φαίνεται και απ΄ το επιμέρους σκορ, ενώ στο τέταρτο οι Αμαζόνες πήραν σημαντικό προβάδισμα, ο Ηρακλής βελτιώθηκε προσπαθώντας να διεκδικήσει την ισοφάριση, χωρίς να το κατορθώσει τελικά. Το σημαντικό είναι ότι το νεανικό συγκρότημα του Κώστα Γιαννέλη, παρά την ήττα, εξασφάλισε μια θέση στην πρώτη τετράδα του ομίλου, που ήταν και ο αρχικός στόχος της ομάδας, που δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΠΑΑΑ.

ΣΕΤ: 3-1 (21-25, 25-21, 25-8, 25-19) σε 100΄.

Αμαζόνες Αχαρνών (Μαρμαρινός): Κολοβού, Σπανού Π., Αλεξόπουλου, Ποιμενίδου, Σπανού Ουρ., Χαψά / Καραχάλιου (λ) - Ξανθόπουλου,Γιούλη, Σύκαλου.

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Βούλγαρη, Μπάνου, Ράνου Μ., Κουσερή, Βασιλείου, Καραντάκη / Λύκου (λ) - Θωμά, Χατήρα, Καραντώνια, Καραφέρια.

 

Διαβάστηκε 891 φορές