Εύκολη νίκη για τις γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας επί της Άνοιξης Κύριο

Στην πέμπτη της νίκη στο φετινό πρώταθλημα έφτασε η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας, που αντιμετώπισε την Άνοιξη, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Κώστα Γιαννέλη είχε πολύ καλή απόδοση και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα σε κανένα από τα τρία σετ από το νεανικό σύνολο των φιλοξενούμενων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ηρακλής κέρδισε όλα τα σετ με διψήφια διαφορά. Ο προπονητής του Ηρακλή δοκίμασε νέα στοιχεία στο σχήμα της ομάδας, που σκοπεύει να μονιμοποιήσει και στα επόμενα παιχνίδια και έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σ΄ όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεση του.

Με αυτήν την νίκη οι γυναίκες του Ηρακλή έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσουν μια απ΄ τις πρώτες τέσσερις θέσεις του ομίλου τους, που δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΠΑΑΑ. Ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τις Αμαζόνες Αχαρνών, την προσεχή Τετάρτη 7/12 (9:45 μ.μ.).

ΣΕΤ: 3-0 (25-10, 25-11, 25-15) σε 70΄.

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Βούλγαρη, Μπάνου, Ράνου Μ., Κουσερή, Βασιλείου, Καραντάκη / Καραντώνια (λ) - Κουβαρά, Γιαννακού-Καίσαρη, Καραφέρια, Θωμά.

Άνοιξη (Φρατζικινάκης): Λαμάι, Αλημίση, Λιακέα, Μπαρισιώκα, Κάλλη, Τσάμαλη / Βλάχου (λ) - Κυδωνιεύς, Χοτζάι, Βίσο.

Διαβάστηκε 959 φορές