Χρήσιμα συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό των γυναικών Κύριο

Με την συμπολίτισσα ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας των κύκλο φιλικών αγώνων προετοιμασίας, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο ΄΄Μελίνα Μερκούρη΄΄ και ο νέος προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γιαννέλης, έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Παρότι η ομάδα του Ηρακλή αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία από τον ΟΠΕΧ και έχει έμψυχο δυναμικό με μικρό μέσο όρο ηλικίας, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στην έδρα ενός ισχυρού και πιο έμπειρου συνόλου. Ο Ηρακλής έχασε τα δύο πρώτα σετ, στα οποία όμως έδειξε καλά στοιχεία, κατάφερε να πάρει το τρίτο, ενώ το τέταρτο που παίχτηκε σαν τάι μπρέικ κατέληξε στον ΟΠΕΧ, που έτσι πήρε την νίκη με 3-1.
 
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή Χαλκίδας ο τεχνικός της ομάδας γυναικών Κώστας Γιαννέλης, ανέφερε: ΄΄΄Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, που δίνει η ομάδα για την φετινή χρονιά, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων το επόμενο Σάββατο για το κύπελλο γυναικών, με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, αυτήν του Χαλανδρίου, που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών. Έχουμε προγραμματίσει κάποια ακόμη φιλικά παιχνίδια για να έρθουμε σε κατάσταση αγωνιστική. Η ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας, που είχαμε σήμερα αντίπαλο, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία απαρτίζεται από έμπειρες κοπέλες από θέμα ηλικίας, τεχνικής κατάρτισης, αλλά και ιστορικό μπακ απ. Τα δικά μας τα κορίτσια είναι κυρίως του λυκείου, με μεγάλο φόρτο απ΄ το σχολείο και έχουν προβλήματα στο να παρακολουθούν τις ώρες των προπονήσεων, οι οποίες είναι πάρα πολλές φέτος κάτι που είναι πολύ καλό. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο ΟΠΕΧ παίζει σε μια κατηγορία πάνω απ΄ την δική μας, είμαστε ευχαριστημένοι παρά την ήττα μας με 3-1. Στα τρία πρώτα σετ η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστικότατη, δεν με ενδιέφερε καθόλου το σκορ, απλώς το θέμα για μένα ήταν να παίξουν όλα τα κορίτσια και να έχουμε μια πλήρη εικόνα του τι μπορεί να κάνει καθεμία, έτσι ώστε αύριο να αρχίσουμε να δουλεύουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Είμαι καθόλα ευχαριστημένος και το είπα και στα κορίτσια, που προσπαθούν πάρα πολύ και αυτό με χαροποιεί και ικανοποιήθηκαν και αυτά. Πιστεύω ότι από δω και πέρα και στις προπονήσεις που θα κάνουμε και στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, θα βγάλουμε κάτι παραπάνω απ΄ το σημερινό. Μόνο εμπειρίες έχουμε να αποκομίσουμε απ΄ το παιχνίδι. Ευχόμαστε στην ομάδα του ΟΠΕΧ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Εμείς θα το παλέψουμε γιατί έχουμε παιδιά 1ης και 2ας λυκείου και κάποιες κοπέλες, που ακόμη δεν έχουμε τα δελτία τους και δεν ξέρουμε αν θα τα έχουμε όλα, γιατί υπάρχουν κάποιες εμπλοκές. Είμαστε μαθημένοι στις αντιξοότητες, θα το παλέψουμε και ότι καλό έρθει, ήρθε, δεν τα παρατάμε ποτέ και αυτό είναι το σύνθημα της ομάδας μας και πιστεύουμε πως έρχονται πολύ καλύτερες μέρες.΄΄
 
ΣΕΤ: 25-21, 25-18, 21-25, 15-10.
 
Για τον Ηρακλή Χαλκίδας αγωνίστηκαν οι: Μάγδα Βούλγαρη, Αννέζα Μπάνου, Ευθυμία Παπαπολυκάρπου, Ειρήνη Ζυμαράκη, Μαργαρίτα Καραντάκη, Κατερίνα Κουσερή, Εβελίνα Λύκου (λ)- Ραφαέλα Δήμου, Άννα Κουβαρά, Κατερίνα Καραφέρια, Ιωάννα Ράνου, Ευαγγελία Δάμη, Μυρτώ Θωμά, Μαρία Ράνου.
Διαβάστηκε 992 φορές