Σε καλό δρόμο η προετοιμασία των γυναικών Κύριο

To ανδρικό τμήμα του Ηρακλή Χαλκίδας, την περασμένη περίοδο κατάφερε να φτάσει στην ιστορική άνοδο στην Α1 και φέτος στα γυναικεία τμήματα του συλλόγου γίνεται σοβαρή προσπάθεια, με μακροπρόθεσμο πλάνο, ώστε στο μέλλον να βαδίσουν σε δρόμο ανάλογων επιτυχιών με τους άντρες. 

 

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ο σύλλογος της Χαλκίδας ξεκίνησε συνεργασία με τον Κώστα Γιαννέλη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση και τον αγωνιστικό σχεδιασμό της γυναικείας ομάδας και των τμημάτων υποδομής. Ο νέος προπονητής γυναικών του Ηρακλή Χαλκίδας είναι πολύ ευχαριστημένος για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και θεωρεί πως οι γυναίκες του Ηρακλή μπορούν να εμπνευστούν απ΄ τις επιτυχίες των ανδρών του συλλόγου και να βαδίζουν στα χνάρια τους.

 

Ο κ. Γιαννέλης, που έχει πίσω του μια -γεμάτη επιτυχίες- προπονητική καριέρα σε υψηλό επίπεδο, ανέφερε πως στόχος της γυναικείας ομάδας είναι να παίξει καλό βόλεϊ και να πάει αγωνιστικά καλύτερα απ΄ την περσινή περίοδο, και θεωρεί ότι σε δύο περίπου εβδομάδες η ομάδα θα είναι έτοιμη για αγώνες.

 

Ο προπονητής γυναικών του Ηρακλή Χαλκίδας, θεωρεί ότι αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο και πιστεύει πως θα βγει κάτι πολύ καλό απ΄ αυτήν την προσπάθεια, γιατί έχει διαπιστώσει μέσα απ΄ τις προπονήσεις ότι οι αθλήτριες του Ηρακλή έχουν μεγάλες δυνατότητες, όρεξη για δουλειά και πίστη για πραγματοποίηση των φιλοδοξιών.

Διαβάστηκε 1004 φορές