Ηρακλής Χαλκίδας KINGS: Προπόνηση στην ΄΄Μίκρα΄΄ Κύριο

Στην Θεσσαλονίκη έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής 9/12 η αποστολή του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS, που ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα ενόψει του αυριανού αγώνα (Σάββατο 10/12-8 μ.μ.) με τον Ηρακλή Θεσσαλονικής, για την 8η αγωνιστική της Volleyleague. Η ομάδα κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης και προπονήθηκε για πρώτη φορά στην ΄΄Μίκρα΄΄, που είναι το κλειστό γυμναστήριο διεξαγωγής της αυριανής αναμέτρησης.

Ο προπονητής της ομάδας της Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης έχει δύο σοβαρές απουσίες, των κεντρικών Τέβιν Φέρελ και Μάκη Κανέλλου που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Είναι πιθανόν και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης να έχει μια σημαντική απώλεια, αυτήν του Ρώσου διαγώνιου Λεβάν Καλαντάντζε που συνεχίζει να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή στο γόνατο. 

Στην τάξεις του Ηρακλή Χαλκίδας υπάρχει η αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να πετύχει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, παρά το όνομα και την αξία του αντιπάλου. Την αποστολή συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κακάτσος, ο γενικός άρχηγος Στέλιος Χαρλαβάνης, αλλά και ο έφορος του γυναικείου τμήματος Δημήτρης Καραντάκης.

Διαβάστηκε 1093 φορές