Ηρακλής Χαλκίδας KINGS: Αναχωρεί πάνοπλος για την συμπρωτεύουσα και τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Κύριο

Την Τρίτη το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη 9 Νοέμβρίου (ώρα έναρξης 7 μ.μ.) τους πρωταθλητές Ελλάδας τα τελευταία δύο χρόνια, στο ΄΄Παλατάκι΄΄ του ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της Volleyleague. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε μεσοβδόμαδα λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του πρωταθλητή Ελλάδας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκλείσει το περασμένο Σάββατο την κροατική Μλάντοστ και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα γίνει τελικά το προσεχές Σάββατο, θα δώσει τον πρώτο αγώνα απέναντι στην πολωνική Σκρα, που είναι το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαιάς συλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ο Σπύρος Γκολίτσης είχε όλους τους αθλητές στην διάθεση του και όπως όλα δείχνουν ο Ηρακλής Χαλκίδας KINGS θα αντιμετωπίσει πάνοπλος και δίχως προβλήματα τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ, που παρά τα προβλήματα των τραυματισμών συνεχίζει να αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο όπως φάνηκε και στα παιχνίδια με την Μλάντοστ.

Η αποστολή της ομάδας της Χαλκίδας θα παραμείνει στην συμπρωτεύουσα και την Πέμπτη, οπότε και θα προπονήθει στο γήπεδο της ΜΕΝΤ και την Παρασκευή θα αναχωρήσει για Ορεστιάδα και την επόμενη μέρα (Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης 6 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής της Volleyleague. Την αποστολή θα ακολουθήσει το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνος ανάπτυξης και μάρκετινγκ Δημήτρης Κακάτσος.

Για τα δύο προσεχή παιχνίδια του Ηρακλή και το πρόγραμμα της αποστολής μίλησε μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας, ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης: ΄΄Την Τρίτη το πρωί θα κάνουμε την τελευταία προπόνηση στο κλειστό της Κανήθου, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αναχωρούμε μεσημέρι για Θεσσαλονίκη και θα διανυχτερεύσουμε σ΄ ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης, που έχει όλα αυτά που χρειαζόμαστε για μια καλή διαμονή, προτζέκτορα για την προβολή βίντεο, καλό φαγητό, σωστό και καλό ύπνο. Την Τετάρτη το πρωί θα κάνουμε πρωινή προπόνηση στο ΄΄Παλατάκι΄΄ και είναι χαρά μας που παίζουμε με έναν απ΄ τους ιστορικότερους συλλόγους και βέβαια πρωταθλητή τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα. Είναι χαρά μας που η Χαλκίδα συμμετέχει στην Α1 και αντιμετωπίζει τέτοιους σπουδαίους αντιπάλους, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να το καταλάβει αυτό η Εύβοια ότι τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, αναφέρονται τώρα στην Χαλκίδα και την προσπάθεια που γίνεται γενικότερα εδώ. Μακάρι να αντιμετωπίσουμε όλους τους παραδοσιακούς αντιπάλους με πάθος, διάθεση και θέληση και να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα.Την Ορεστιάδα θα αρχίσουμε να την βλέπουμε από Πέμπτη και μετά. Νομίζω ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Απ΄ ότι έμαθα αποχώρησε σήμερα ο Γερμανός προπονητής της ομάδας. Δεν ξέρουμε τι ετοιμάζουν για τις επόμενες 2-3 μέρες. Είναι μια ομάδα που δεν πάει καλά, έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα. Έχει ένα νεανικό ρόστερ, σαν το δικό μας και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Δεν έχει πάρει κάποιο βαθμό, όπως και ΄μεις αλλά με ένα παιχνίδι περίσσοτερο από εμάς. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι και για τις δύο ομάδες σημαντικό για την συνέχεια. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα και πάμε στην Βόρεια Ελλάδα πάνοπλοι και έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.΄΄

Διαβάστηκε 1084 φορές