Ηρακλής Χαλκίδας KINGS: Ισόπαλο φιλικό τεστ με Εθνικό Κύριο

Χρήσιμο φιλικό τεστ έδωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας KINGS, τ΄ απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου στο κλειστό ΄΄Μελίνα Μερκούρη΄΄ (και όχι στο κλειστό της Κανήθου που ετοιμάζεται για πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβο ντο), με τον Εθνικό Πειραιά, ενόψει των δύο αγώνων για την VOLLEY LEAGUE την επόμενη εβδομάδα και για να παραμείνει η ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα, αφού δεν έχει υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί σε επίσημο επίπεδο την περσινή περίοδο για το πρωτάθλημα της Α2, αφού βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο και η ομάδα της Χαλκίδας είχε αφήσει εκτός πλέι οφ ανόδου την ομάδα του Πειραιά που είχε καταταγεί τρίτη. Αυτό που δεν κατάφεραν λοιπόν πέρσι, θέλουν να το πετύχουν φέτος οι άνθρωποι του Εθνικού, που θεωρείται ένα απ΄ τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ της χώρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της συνάντησης, ο Σπύρος Γκολίτσης βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σ΄ όλους σχεδόν τους παίχτες, χωρίς να ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα. Η ομάδα της Χαλκίδας κατέκτησε σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ, απέναντι σ΄ έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αντίπαλο και έχασε τα δύο επόμενα, στα οποία ο κόουτς του Ηρακλή βρήκε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σχημάτων και να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς.

ΣΕΤ: 2-2 (25-21, 25-23, 23-25, 23-25).

Ηρακλής Χαλκίδας (Γκολίτσης): Κασαμπαλής, Τάπια, Γκόρτσανιουκ, Κλότσκο, Φέρελ, Κανέλλος / Παπαδημητρίου (λ) - Κολτσιάκης Μ., Αντιφάκος, Μάρκου, Μπερμπέρογλου (λ), Ταυρής (λ), Γαλιώτος, Σπυριούνης.

Εθνικός Πειραιά (Ψάρρας): Καρακίτσος, Μαντέκας, Παπαδόπουλος, Σαμπάνης, Μπάσης, Τουρνάκης / Βολουδάκης (λ) - Σιώπης, Δημητούλης, Πολυχρόνου, Χριστόπουλος, Αδαμόπουλος Θ., Δελιπρίμης.

Για το φιλικό με τον Εθνικό μίλησε ο Σπύρος Γκολίτσης, καθώς και για το πρόγραμμα της ομάδας ενόψει των αγώνων με ΠΑΟΚ και Ορεστιάδα: ΄΄ Ήταν για εμάς ενά καλό τεστ, λόγω της μη συμμετοχής μας αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της VOLLEY LEAGUE αφού ο ΠΑΟΚ παίζει Ευρώπη (μεταφέρθηκε το παιχνίδι για την Τετάρτη 9.11). Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι είναι το πρώτο φαβορί για να ανέβει στην Α1. Πέρσι ήταν στον ίδιο όμιλο με μας στην Α2 και τελικά έμεινε στην τρίτη θέση και εκτός πλέι οφ ανόδου, αλλά νομίζω ότι φέτος θα τα καταφέρει. Τους εύχομαι να τα καταφέρουν, γιατί είναι μια πολύ καλή ομαδα και ένα ιστορικό σωματείο. Εμείς δοκιμάσαμε σχήματα και κάποια άλλα πράγματα, χωρίς την πίεση του αποτελέσματος και έπαιξαν σχεδόν όλα τα παιδιά του ρόστερ. Παίξαμε τέσσερα σετ και ήταν καλό για μας. Έχουμε δύο παιχνίδια στην σειρά μέσα σε λίγες μέρες, με ΠΑΟΚ και Ορεστιάδα (Σάββατο 12.11) και νομίζω ότι ήταν ένα τελευταίο χρήσιμο τεστ πριν απ΄ αυτούς τους δύο επίσημους αγώνες. Ο Αδαμόπουλος έχει ένα μικρό πρόβλημα με την μέση του τις τελευταίες 3-4 μέρες, γι΄ αυτό και δεν αγωνίστηκε αφού δεν έχουμε λόγο να τον πιέσουμε. Την ερχόμενη Τρίτη 8.11 θ΄ αναχωρήσει η αποστολή για Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα θ΄ αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει στην πόλη της Μακεδονίας και την Πέμπτη, όπου θα προπονηθεί στο γήπεδο της ΜΕΝΤ και Παρασκευή η αποστολή θ΄ αναχωρήσει για Ορεστιάδα, όπου θα προπονηθεί και στο γήπεδο της ομάδας της Θράκης.΄΄

Διαβάστηκε 931 φορές