Νικηφόρο τεστ ετοιμότητας με Απόλλωνα Σμύρνης Κύριο

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχτηκε τ΄ απόγευμα της Τετάρτης ο Ηρακλής Χαλκίδας, σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό. Ο Σπύρος Γκολίτσης τέσταρε την ετοιμότητα των παιχτών του, δύο μέρες πριν την έναρξη του λιγκ καπ, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.
 
Ο Απόλλωνας έχει στον πάγκο τον έμπειρο Τάσο Κουμπλή και έχοντας ενισχυθεί μεταγραφικά, στοχεύει στο να πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Ηρακλής επικράτησε άνετα με 3-0, κερδίζοντας και τα τρία σετ με το ίδιο σκορ!
 
Οι δυο προπονητές συμφώνησαν να παίξουν ακόμη ένα σετ στους 15 πόντους, το οποίο πήρε η ομάδα του Απόλλωνα, με τον Σπύρο Γκόλιτση, ειδικά σ΄ αυτό, να δίνει την ευκαιρία ν΄ αγωνιστούν αρκετά αθλητές με μικρό χρόνο συμμετοχής.
 
ΣΕΤ: 3-1 (25-20, 25-20, 25-20, 11-15).
 
Ηρακλής Χαλκίδας (Γκολίτσης): Τάπια, Κασαμπαλής, Κλότσκο, Γκόρτσανιουκ, Φέρελ, Αδαμόπουλος / Παπαδημητρίου (λ)-Κανέλλος, Αντιφάκος, Κολτσιάκης Μ., Γαλιώτος, Σπυριούνης, Κολτσιάκης Γ., Ταυρής (λ), Μπερμπέρογλου (λ).
 
Απόλλων Σμύρνης (Κουμπλής): Μανιάτης, Λένας, Σιαμαντάς, Χριστοδούλου, Τσαλιμιάν, Αμαριανάκης / Καρράς (λ)-Κατσαούνης, Γεωργίου, Φραγκιαδάκης, Ανάγνου, Λαμπρινός.
Διαβάστηκε 910 φορές