Θετικό και δυνατό τεστ με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Κύριο

Ακόμη ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για τον Ηρακλή Χαλκίδας kings, που το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχτηκε τον πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ, στα πλαίσια του τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στο κλειστό της Κανήθου. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν της ομάδας της Χαλκίδας που ήταν όμως ανταγωνιστική κυρίως στα δύο πρώτα σετ του αγώνα. Ειδικά στο δεύτερο είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του και λίγο πριν το τέλος του, ο Ηρακλής ήταν μπροστά με 23-22, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τους τρεις επόμενους πόντους. Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τους 20 πόντους, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πιο ψύχραιμη στις τελευταίες επιθέσεις του σετ και έτσι έφτασε στην κατάκτηση του.
 
Στο τρίτο σετ, στο οποίο ο Σπύρος Γκολίτσης χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον αναπληρωματικούς, κατάφερε να πάρει σημαντική διαφορά από νωρίς σχετικά και έφτασε στην κατάκτηση του, πιο εύκολα από ότι στα δύο προηγούμενα. Για τον Ηρακλή Χαλκίδας kings ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίχτες και να γίνουν αρκετά πειράματα και δοκιμές σε σχήματα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έτσι βγήκαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, στις 22 Οκτώβρη, στην εκτός έδρας πρεμιέρα με τον Παμβοχαϊκό. Το τουρνουά του Ηρακλή ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Οκτώβρη, με την ομάδα της Χαλκίδας να αγωνίζεται, με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά.
 
Πριν την έναρξη της συνάντησης ο Ηρακλής Χαλκίδας Kings τίμησε τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 2015-16. Συγκεκριμένα δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιάννη Καλμαζίδη και στο μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ Αχιλλέα Τζήκα. Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και ο πρόεδρος του Ηρακλή Χαλκίδας Γιάννης Καρκαλής, που εν συνεχεία απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς. Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε πως όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρουσίαση του αγώνα από τον Κώστα Σερέτη και το επιτελείο του που είχε την μουσική επιμέλεια καθώς και τα χορευτικά της ομάδας του γυμναστηρίου ΄΄Body & Soul΄΄, που συνέβαλαν ώστε να γίνει η σπουδαία αθλητική αναμέτρηση, γιορτή και διασκέδαση για τους παρόντες.
 
ΣΕΤ: 21-25, 23-25, 17-25.
 
Ηρακλής Χαλκίδας (Γκολίτσης): Κολτσιάκης, Τάπια, Κανέλλος, Τέβιν, Κασαμπαλής, Γκότσανιουκ, Παπαδημητρίου (λ)-Κλόχκο, Καζαμπαλής, Αδαμόπουλος, Αντιφάκος, Γαλιώτος, Μάρκου, Ταυρής (λ).
 

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Σάκογλου, Σμαραγδής, Σωτηρίου, Τακουρίδης, Παπαδόπουλος, Πέτκοβιτς, Γκάρας (λ)- Παρλακίδης, Κωνσταντινίδης (λ)

ira paok3

Διαβάστηκε 1150 φορές