Κάθε παιχνίδι είναι γιορτή Κύριο

Ένα ξεχωριστό χορευτικό θέαμα για πρώτη φορά στα χρονικά του Χαλκιδέϊκου βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, στις 6 το απόγευμα πρίν την έναρξη και ανάμεσα στα σετ του  αγώνα της Α2 ανδρών μεταξύ των ομάδων του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και της Αργυρούπολης.

Η χορευτική ομάδα με τις 8 κοπέλες του γνωστού γυμναστηρίου της πόλης μας Body+Soul Health Club χάρισε μοναδικές στιγμές σε όλους τους παρευρισκόμενους με ένα ξεχωριστό θέαμα και έδωσε ένα διαφορετικό τόνο στη σημαντική αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (κέρδισε τον αγώνα με 3-1 σετ).

Παράλληλα μία ξεχωριστή φιγούρα, η μασκότ της ομάδας, ο ΧΑΛΚΙΛΕΩΝ, καθιερώνεται στους εντός έδρας αγώνες βόλεϊ που με την παρουσία του ξεσηκώνει και ψυχαγωγεί τους φιλάθλους.

Από φέτος στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου σε κάθε παιχνίδι βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αναμένεται και μια ξεχωριστή αθλητική γιορτή με θέαμα και πολλές εκπλήξεις.

Απολαύστε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα βόλεϊ της Α2 ανδρών με το φακό του κοντά στα σπορ(www.kontastaspor.blogspot.gr), κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://kontastaspor.blogspot.gr/2015/11/3-1_63.html#more

 

Διαβάστηκε 1118 φορές