Από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του… Κύριο

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 για την ομάδα των ανδρών του Ηρακλή Χαλκίδας που επικράτησε με 3-0 επί της ομάδας του Απόλλωνα, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 (18:00) στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης»

Η ομάδα της πόλης μας έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο και με πολύ καλό σέρβις και υποδοχή δίκαια έφτασε στη δεύτερη νίκη της. Εξαίρεση στην καλή απόδοσή της το «μισό» του 3ου σετ όπου με μία αδικαιολόγητη χαλάρωση έδωσε την ευκαιρία στους Αθηναίους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ μέχρι το 19.

Από τον Ηρακλή Χαλκίδας χωρίς να υστερήσει κανείς ξεχώρισε για την σταθερότητά του ο Μάκης Κολτσιάκης (ακραίος), ο Βασίλης Γεωργόπουλος (πασασόδος) που βρίσκει ρυθμό, οι κεντρικοί Αντιφάκος-Αδαμόπουλος. Ο αρχηγός της ομάδας Ζένια Γκόρτσιανουκ χωρίς να έχει φτάσει ακόμη σε βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας έδωσε τις λύσεις όπου και όταν χρειάστηκε.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 0

Τα ΣΕΤ: 25-20 (30΄), 25-17 (22), 27-25 (37)

Διατητές: Καπάνταης Παναγιώτης (Α), Μενεσλής Αναστάσιος (Β) - Γραμματεία: Τριανταφύλλου Όλγα

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: (Γκολίτσης) - Γκόρτσανιουκ (αρχηγός), Γεωργόπουλος, Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Αδαμόπουλος, Φίνος, Κοντοστάθης (λ) - Φωτιάδης, Αλεξάκης, Μάγγος, Κουτρομάνος

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: (Κ.Νικηφορίδης), Χριστοφοράκης (αρχηγός), Μανιάτης, Ανάγνου, Κυριακίδης, Σασάτη, Αμαριανάκης, Χατζηκάλφας, Κοτζάμπασης (λ), Παπαστέλιος, Γεωργίου, Φραγκιαδάκης, Λένας.

*Στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ Α2 ανδρών ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αγωνίζεται την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 στην Καλαμάτα με την ομάδα του Ακρίτα (18:00)

foto: kontastaspor.gr

Διαβάστηκε 951 φορές